Vaasa

Etsitkö yrityksellesi uusia toimitiloja Helsingistä?

Etsitkö yrityksellesi uusia toimitiloja Helsingin alueelta? Varmalla on monipuolinen valikoima erikokoisia toimistotiloja eri puolilla Helsinkiä. Helsingin keskustan, Kampin ja Hakaniemen historialliset toimistokiinteistöt tarjoavat erinomaisen sijainnin erityisesti julkisia liikennevälineitä arvostaville yrityksille, jotka kaipaavat näkyvää sijaintia ja monipuolisia palveluja. Tutustu alla Varman Helsingissä sijaitseviin vapaisiin ja vapautuviin toimitiloihin. Mikäli et löydä sopivaa toimitilaa, jätä yhteydenottopyyntö. Katsotaan yhdessä sopivia vaihtoehtoja yrityksellesi.

Varmalla on vuokrattavia toimistotiloja esimerkiksi Helsingin Pitäjänmäellä. Pitäjänmäki on hyvin autoilijoiden saavutettavissa, se sijaitsee Vihdintien ja Kehä I:n läheisyydessä. Alueelle on myös hyvät julkiset liikenneyhteydet busseilla ja junalla. Vuokrattavat toimistotilat ovat moderneja ja niistä voidaan tehdä juuri sinun yrityksesi näköiset.

Kalasataman kampus tarjoaa erinomaisen sijainnin kauppakeskus REDI:n ja metroaseman vierestä. Toimistotilat ovat valoisia ja avaria. Kalasatamaan saat yrityksellesi personoidut ja varmasti työtä parhaalla mahdollisella tavalla tukevat toimitilat.

Kiinteistöt

Sampotalo

Vaasa