Avia Prima

Avia Prima on nykyaikainen toimistokohde Vantaan Aviapoliksessa, Kehä III:n varrella ja vain viiden minuutin ajomatkan päässä lentokentältä. Nopeasti kehittyvä Aviapolis tarjoaa hyvän sijainnin lähellä lentokenttää, Kehä III:sta ja Tuusulanväylää. Avia Primalla on rauhallinen sijainti lähellä Scandicin hotellia ja kongressikeskusta.

Robert Huberin tie 3B, 01510 Vantaa

Aviapolis sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä, ja se on yksi pääkaupunkiseudun nopeimmin kasvavista yritysalueista. Kauppakeskus Jumbon ja Viihdekeskus Flamingon palvelut sijaitsevat lähellä.


Avia Priman vuokrattavat toimitilat ovat moderneja, ja niitä on mahdollista muunnella vuokralaisen tarpeiden mukaan. Tiloja on sekä isommille toimijoille että pientoimistoa tarvitseville. Talon neljäs kerros on vasta remontoitu pientoimistoiksi, joten yhdenkin huoneen vuokraaminen on mahdollista. Kiinteistössä on aulapalvelu, henkilöstöravintola ja vuokrattavia autopaikkoja.

Aviapolis sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä, ja se on yksi pääkaupunkiseudun nopeimmin kasvavista yritysalueista. Kauppakeskus Jumbon ja Viihdekeskus Flamingon palvelut sijaitsevat lähellä. Avia Priman vuokrattavat toimitilat ovat moderneja, ja niitä on mahdollista muunnella vuokralaisen tarpeiden mukaan. Tiloja on sekä isommille toimijoille että pientoimistoa tarvitseville. Talon neljäs kerros on vasta remontoitu pientoimistoiksi, joten yhdenkin huoneen vuokraaminen on mahdollista. Kiinteistössä on aulapalvelu, henkilöstöravintola ja vuokrattavia autopaikkoja.

Palvelut ja yhteydet

Hyvät palvelut lyhyen ajomatkan päässä. Erinomaiset yhteydet lentokentälle ja moottoriteille.

Aviapoliksen juna-asemalle noin kilometrin matka. Lähimmät bussipysäkit alle 100 metrin päässä. Autopaikkoja vuokrattavissa pihalta.

Kiinteistössä on oma henkilöstöravintola ja vuokrattavia neuvottelutiloja.

Kauppakeskus Jumbo ja Viihdekeskus Flamingo sijaitsevat lyhyen ajomatkan päässä.

Vapaat tilat (9)

-
loading

Jätä tästä yhteydenottopyyntö Asset Managerille.


Hyväksyn tietojeni käytön sivuston tietosuojakäytännön mukaisesti.