Bulevardi 7

 Bulevardi 7 tarjoaa toimitiloja yrityksille, jotka etsivät ainutlaatuisia puitteita: Helsingin halutuinta keskustasijaintia, kiinteistön pitkää ja vaurasta historiaa sekä tilojen viimeisteltyä laatua ja toimivuutta. Kysy tilavaihtoehdoista lisää, varaukset tehdään nyt!

bulevardi7.fi

Bulevardi 7 sijaitsee yhdellä Helsingin ikonisista pääkaduista, keskellä haluttuja liike-elämän ja designin ydinkortteleita. Vaalea funktionalismin helmi valmistui vuonna 1939 Varman ensimmäiseksi pääkonttoriksi, liiketiloiksi ja edustusasunnoiksi. Kesällä 2022 kiinteistö avautuu arvokkaan tyylinsä säilyttäneenä, mutta täydellisesti modernisoituna toimistotalona.

Tilaratkaisut sijaitsevat kahdessa Oiva Kallion suunnittelemassa rakennuksessa ja niitä yhdistävässä matalassa siivessä. Suojaisan ja yhteisöllisen sisäpihan aarteena ovat säilyneet kuvanveistäjä Emil Filénin teokset: merenneitopatsas sekä Varman alkuperäisen pääsisäänkäynnin korkokuvat.

Katutasossa sijaitsevan ravintolan sisäpihan terassi kutsuu viihtymään myös toimistopäivän jälkeen.

Bulevardi 7:n tila-, sisustus- ja materiaaliratkaisut on viimeistelty vastaamaan korkeita laatuvaatimuksia. Silti kaiken ytimessä on toimistoarki ja sen toimivuus juuri tässä ajassa. Tehokkaat tilat avaavat mahdollisuuksia erilaisille työskentelymuodoille unohtamatta näyttäviä edustustiloja ja hyvin suunniteltua teknologiaa. Täällä työn ylellisyys syntyy harkituista ja lähes huomaamattomasti toimivista yksityiskohdista.

Katso 360-virtuaalikierros AKatso 360-virtuaalikierros A
Katso 360-virtuaalikierros BKatso 360-virtuaalikierros B
Katso 360-virtuaalikierros CKatso 360-virtuaalikierros C

Yhteydet ja palvelut

Bulevardi 7:n sijainti tarjoaa lukuisia lounasravintoloita sekä kulttuuri- ja majoituspalveluita työhön, edustamiseen ja vapaa-aikaan. Ydinkeskustan julkiset liikenneyhteydet tekevät liikkumisesta helppoa.

Helsingin keskustan erinomaiset julkiset yhteydet. Raitiovaunupysäkki oven edessä.

Keskeisen sijainnin tarjoamat palvelut käden ulottuvilla. Yhteys sisäkautta Annankadulle valmistuvaan Scandic-hotelliin.

Alueella on lukuisia ravintoloita ja kiinteistön katutasoon avautuu oma lounaskahvila.

Vapaat tilat (5)

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä yrityksellenne parhaat mahdolliset tilat.


Hyväksyn tietojeni käytön sivuston tietosuojakäytännön mukaisesti.

Tarja Koskela
Asset Manager
040 519 5121
tarja.koskela@varma.fi