Itälahdenkatu 15-17

Itälahdenkatu 15-17 on edustava toimistokiinteistö, joka tarjoaa tyylikästä toimitilaa Helsingin merellisessä Lauttasaaressa. Kiinteistössä on erikokoisia toimistotiloja yhden hengen huoneista lähtien. Tule tutustumaan!

Itälahdenkatu 15-17, 00210 Helsinki

Katso myös ILK22A!

Itälahdenkatu 15-17:n vuokrattavat toimistot ovat pääasiassa avo- ja kombitiloja, jotka on jäähdytetty jäähdytyspalkeilla. Toimistotiloja on tarjolla erikokoisille yrityksille yhden hengen toimistohuoneista lähtien.

Kiinteistössä on oma parkkitalo, joka tarjoaa lämpimiä ja kylmiä autopaikkoja. Lisäksi kiinteistön palveluihin kuuluvat edustussauna, kokoustiloja ja auditorio.

Kohteeseen on erinomaiset liikenneyhteydet, ja Lauttasaaren palvelut ovat lähellä. Kiinteistöllä on BREEAM In-use -ympäristösertifikaatti luokituksella Good.

Kiinteistön vuokrattavat toimistot ovat pääasiassa avo- ja kombitiloja, jotka on jäähdytetty jäähdytyspalkeilla. Toimistotiloja on tarjolla erikokoisille yrityksille yhden hengen huoneista lähtien.

Kiinteistössä on oma parkkitalo, joka tarjoaa lämpimiä ja kylmiä autopaikkoja. Lisäksi kiinteistön palveluihin kuuluvat edustussauna, kokoustiloja ja auditorio. Kohteeseen on erinomaiset liikenneyhteydet, ja Lauttasaaren palvelut ovat lähellä. Kiinteistöllä on BREEAM In-use -ympäristösertifikaatti luokituksella Good.

Yhteydet ja palvelut

Merellinen Lauttasaari tarjoaa yrityksille erinomaisen sijainnin hyvien liikenneyhteyksien varrelta. Lähialueen palvelut ovat hyvät.

Kiinteistön parkkitalossa on vuokrattavia autopaikkoja. Lauttasaaren metroasemalle on vähän reilun kilometrin matka. Hyvät bussiyhteydet. Lyhyt matka Länsiväylälle.

Talossa on edustussauna, vuokrattavia neuvottelutiloja ja auditorio.

Kävelyetäisyydellä on mm. useita lounasravintoloita, päivittäistavarakauppa, apteekki ja kuntosali.

Vapaat toimitilat

Jätä tästä kiinteistöpäällikölle yhteydenottopyyntö.


Hyväksyn tietojeni käytön sivuston tietosuojakäytännön mukaisesti.