Keilaniemen portti

Ultramodernit toimitilat yrityksille, joille kestävyys ei enää ole valinta, vaan itseisarvo.

Keilaniemen Portti luo ekologisesti ja sosiaalisesti kestävän työskentely-ympäristön keskelle kehittyvää Keilaniemeä. Rakennus sertifioidaan valmistuessaan kansainvälisellä BREEAM Excellent -ympäristösertifikaatilla ja rakennuksen energialuokka on A.

keilaniemenportti.fi

Keilaniemen Portti tuo palan luontoa kaupunkiin

Arkkitehdit Soini & Horto, arkkitehti Anis Souissi.

Keilaniemen Portin arkkitehtonisen vision ydin on puu ja korkealuokkainen muotoilu. Rakennus on valmistuessaan Euroopan korkein puurakenteinen toimistotalo, jossa käytetään kauniita puuelementtejä sisustusmateriaaleina niin aula- kuin toimistotiloissakin.

Ekologisuus ja älykkäät ratkaisut näyttäytyvät viherkaton ja aurinkopaneelien lisäksi myös muussa julkisivumuotoilussa. Ikkunoiden pinta-ala on maksimoitu, jonka johdosta huikea merimaisema tuo luonnon lähemmäksi työntekijöitä.

Yli kaksi kertaa vähemmän CO2-päästöjä kuin betonisista toimistorakennuksista

Puu muodostaa Keilaniemen Portin ekologisen kestävyyden ytimen. Rakennus- ja sisustusmateriaalina käytetty puu on uusiutuvana luonnonvarana ympäristöystävällinen ja kevyt rakennusmateriaali.

Rakennuksen suunnittelun keskeisenä peruspilarina on ollut energiatehokkuus. Esimerkiksi ikkunakehysten innovatiivinen muotoilu minimoi auringon tuottamaa lämpökuormaa toimistotiloihin kantautuvasta luonnonvalosta tinkimättä. Etelään suunnatut aurinkopaneelipinnat ja viherkatto lisäävät energiatehokkuutta samalla kun kaukolämpö ja -kylmä tuotetaan täysin hiilidioksidivapaana jätevedestä saatavasta lämmöstä sekä palvelinkeskusten hukkalämmöstä.

Keilaniemen portti toimisto

Keilaniemen Portti lukuina

  • 14 kerrosta, maailman korkein puurakenteinen toimistorakennus
  • 17 700 m2 toimitiloja
  • 23 580 m2 kerrosala
  • <80 kWh/m2 , Energialuokka A
  • 340 kg CO2e/brm2 hiilijalanjälki
  • 2025 keväällä valmis

Varma on kotimainen, helposti lähestyttävä ja vastuullinen toimija – me teemme toimitilan vuokraamisesta sinulle vaivatonta

Lähes puolet Suomen hiilijalanjäljestä syntyy rakennuksista. Me investoimme toimitiloihin, jotka tukevat paitsi yritystoimintaasi, myös ympäristötavoitteitasi. Keilaniemen Portti sertifioidaan valmistuessaan kansainvälisellä BREEAM Excellent -ympäristösertifikaatilla, ja rakennuksen energialuokka on A.

Inhimillisyys ja hyvinvointi nähdään entistä tärkeämpänä osana työelämää. Keilaniemen Portin toimitilat suunnitellaan yhteistyössä käyttäjien kanssa.

Yhteydet ja palvelut

Keilaniemen porttiin tulee kattavat yritysten liiketoimintaa tukevat palvelut, joita voidaan räätälöidä tulevien käyttäjien kanssa. Alueelle on hyvät julkiset liikenneyhteydet.

Metroasema 150 m
Raidejokeri 300 m (alkaen 2024)
Lentokenttä 24 min
Oma pysäköintihalli
Latauspisteet sähköautoille
Pyöräparkki sisätiloissa
Erinomaiset liikenneyhteydet Kehä I:lle sekä Länsiväylälle

Kiinteistöön suunnitellaan kattava palveluvalikoima, joka vastaa tämän päivän työn vaatimuksiin ja tukee vuokralaisten viihtyvyyttä ja liiketoimintaa.

Alueella on lukuisia lounasravintoloita. Metro mahdollistaa nopean pääsyn Helsingin keskustaan tai vaikka kauppakeskus Iso Omenaan.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä yrityksellenne parhaat mahdolliset tilat.


Hyväksyn tietojeni käytön sivuston tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kai Ervamaa
GEM Property
+358 400 494 394
kai.ervamaa@gemproperty.fi
Joona Reunanen
GEM Property
+358 45 179 9778
joona.reunanen@gemproperty.fi