Lapinlahdenkatu 1 A-B

Tyylikäs pääkonttoritasoinen kiinteistö, joka sijaitsee erinomaisella paikalla Helsingin Kampissa. Jugendrakennuksessa on korkeat huoneet, avotoimistotilaa ja moderni jäähdytys. Talon monipuoliset palvelut ovat yrityksesi tukena. Tule tutustumaan!

 

Lapinlahdenkatu 1 A-B, 00180 Helsinki

Lapinlahdenkatu 1 mallitila sisältä.

Alueella on monipuoliset ravintola- ja kahvilapalvelut. Kampin metroasema sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä, ja Helsingin rautatieasemallekin on vain noin 800 metrin matka. Kiinteistöstä on suora yhteys Kampin parkkihalliin.

Toimistotiloja on mahdollista vuokrata kahdesta rakennuksesta: Lapinlahdenkatu 1 A-B:stä ja Lapinlahdenkatu 1 C:stä. Rakennusten tilat on mahdollista myös yhdistää. C-talo on peruskorjattu vuonna 2013. Samana vuonna uusittiin myös molempien talojen julkisivut. Kiinteistöllä on BREEAM-sertifikaatti luokituksella Good.

Alueella on monipuoliset ravintola- ja kahvilapalvelut. Kampin metroasema sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä, ja Helsingin rautatieasemallekin on vain noin 800 metrin matka. Kiinteistöstä on suora yhteys Kampin parkkihalliin.

Toimistotiloja on mahdollista vuokrata kahdesta rakennuksesta: Lapinlahdenkatu 1 A-B:stä ja Lapinlahdenkatu 1 C:stä. Rakennusten tilat on mahdollista myös yhdistää. C-talo on peruskorjattu vuonna 2013. Samana vuonna uusittiin myös molempien talojen julkisivut. Kiinteistöillä on BREEAM-sertifikaatit: A-B -talolla luokituksella Good ja C-talolla luokituksella Very Good.

Yhteydet ja palvelut

Talon monipuoliset palvelut, erinomainen saavutettavuus julkisilla liikennevälineillä sekä etäisyys keskustan ja Kampin palveluista tekevät kohteesta halutun lokaation.

Kampin metroasema muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Helsingin rautatieasemalle noin 10 minuutin matka.

Kiinteistössä on aulapalvelu, vuokrattavia neuvottelutiloja, auditorio, kaksi edustussaunaa, henkilöstöravintola ja catering-palvelut.

Kampin monipuoliset palvelut lyhyen matkan päässä. Lukuisia ravintoloita aivan kivenheiton päässä. Lähellä myös hyvät päivittäistavarapalvelut ja lukuisia erikoisliikkeitä.

Lapinlahdenkatu 1 edustustilojen neuvotteluhuone.
Lapinlahdenkatu 1 auditorio
Lapinlahdenkatu 1 neuvotteluhuone

Vapaat tilat (1)

Jätä tästä Asset Managerille yhteydenottopyyntö.


Hyväksyn tietojeni käytön sivuston tietosuojakäytännön mukaisesti.