Myllyhaantie 6

Myllyhaantien vuonna 2009 rakennettu toimistokiinteistö sijaitsee Pirkkalan Hongistossa.

Myllyhaantie 6, 33960 Pirkkala

Siistiä toimistotilaa Pirkkalassa, lähellä Tampere-Pirkkalan lentoasemaa. Tampereen keskustaan on noin 20 minuutin ajomatka.

Myllyhaantien toimistokiinteistö sijaitsee Pirkkalan Hongistossa, noin neljän kilometrin päässä Pirkkalan keskustasta. Kiinteistö on valmistunut vuonna 2009, ja se tarjoaa laadukkaat ja valoisat toimistotilat.

Rakennuksessa toimii ravintola Mylly, josta on mahdollista vuokrata myös kokoustiloja. Kiinteistön pihalla on runsaasti pysäköintitilaa. Bussipysäkki sijaitsee kävelymatkan päässä kiinteistöstä. Kiinteistöltä on noin 20 minuutin ajomatka Tampereen ydinkeskustaan.

Myllyhaantien toimistokiinteistö sijaitsee Pirkkalan Hongistossa. Kiinteistö on valmistunut vuonna 2009, ja se tarjoaa laadukkaat ja valoisat toimistotilat.

Rakennuksessa toimii ravintola Mylly, josta on mahdollista vuokrata myös kokoustiloja. Kiinteistön pihalla on runsaasti pysäköintitilaa. Bussipysäkki sijaitsee kävelymatkan päässä kiinteistöstä.

Kiinteistön ehdoton etu on helppo saavutettavuus omalla autolla. Pysäköintitilaa on runsaasti kiinteistön pihalla. Vuokrattavat toimistotilat ovat siistejä ja avaria. Tule tutustumaan!

Kiinteistön pihalla on runsaasti pysäköintitilaa. Bussipysäkki on kävelymatkan päässä. Pirkkalan keskustaan noin 4 kilometriä. Tampereen keskustaan n. 20 minuutin ajomatka.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam eu augue ligula. Donec ut feugiat leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam eu augue ligula. Donec ut feugiat leo.

Vapaat toimitilat

-
loading

Vapaat toimitilat

Jätä tästä kiinteistöpäällikölle yhteydenottopyyntö.


Hyväksyn tietojeni käytön sivuston tietosuojakäytännön mukaisesti.