Myllyhaantie 6

Myllyhaantien vuonna 2009 rakennettu toimistokiinteistö sijaitsee Pirkkalan Hongistossa. Siistiä toimistotilaa Pirkkalassa, lähellä Tampere-Pirkkalan lentoasemaa. Tampereen keskustaan on noin 20 minuutin ajomatka.

Myllyhaantie 6, 33960 Pirkkala

Myllyhaantien toimistokiinteistö sijaitsee Pirkkalan Hongistossa, noin neljän kilometrin päässä Pirkkalan keskustasta. Kiinteistö on valmistunut vuonna 2009, ja se tarjoaa laadukkaat ja valoisat toimistotilat.

Rakennuksessa toimii ravintola Mylly, josta on mahdollista vuokrata myös kokoustiloja. Kiinteistön pihalla on runsaasti pysäköintitilaa. Bussipysäkki sijaitsee kävelymatkan päässä kiinteistöstä. Kiinteistöltä on noin 20 minuutin ajomatka Tampereen ydinkeskustaan.

Myllyhaantien toimistokiinteistö sijaitsee Pirkkalan Hongistossa. Kiinteistö on valmistunut vuonna 2009, ja se tarjoaa laadukkaat ja valoisat toimistotilat.

Rakennuksessa toimii ravintola Mylly, josta on mahdollista vuokrata myös kokoustiloja. Kiinteistön pihalla on runsaasti pysäköintitilaa. Bussipysäkki sijaitsee kävelymatkan päässä kiinteistöstä.

Yhteydet ja palvelut

Vuokrattavat toimistotilat ovat siistejä ja avaria. Tule tutustumaan!

Kiinteistön ehdoton etu on helppo saavutettavuus omalla autolla. Kiinteistön pihalla on runsaasti pysäköintitilaa.

Bussipysäkki on kävelymatkan päässä. Pirkkalan keskustaan noin 4 kilometriä. Tampereen keskustaan n. 20 minuutin ajomatka.

Rakennuksessa toimii ravintola Mylly, josta on mahdollista vuokrata myös kokoustiloja.

Vapaat tilat (3)

-
loading

Vapaat tilat (3)

Jätä tästä Asset Managerille yhteydenottopyyntö.


Hyväksyn tietojeni käytön sivuston tietosuojakäytännön mukaisesti.