Salme

Salme tarjoaa korkean tason toimintaympäristön poikkeuksellisen näyttävällä paikalla. Tartu tilaisuuteen!

Salmisaarenaukio 2, 00180 Helsinki

Salmisaarenaukion modernin toimistotalon valtti on sen vaikuttava sijainti aivan meren rannassa. Valoisan rakennuksen toimitilat tarjoavat merinäköalojen lisäksi silmää miellyttävät, tyylikkäät sisätilat, jotka toteutetaan käyttäjän toiveiden mukaan esimerkiksi avo- tai monitilatoimistoina.
Ajanmukaista vuokrattavaa toimistotilaa useammassa kerroksessa. Tilat ovat jaettavissa useammalle käyttäjälle. Kerrosten tiloja on mahdollista  myös yhdistää suuren toimijan tarpeisiin. Jokaisessa kerroksessa on taukotila ja kokoushuoneita.
Tulevat käyttäjät saavat arkea helpottavat palvelut samasta talosta. Aulapalvelu huolehtii vieraiden vastaanotosta. Kiinteistössä toimii monipuolinen kahvila ja laadukas henkilöstöravintola. Kokoustarjoilut kuuluvat ravintolan palveluihin, ja talosta voi vuokrata neuvottelutiloja. Vuokralaiset voivat hyödyntää tiloissaan kiinteistössä toimivan siivousliikkeen palveluja.

Salmisaarenaukio tarjoaa modernia toimistotilaa useammasta kerroksesta. Kerrosten tiloja on mahdollista yhdistää suuren toimijan tarpeisiin. Jokaisessa kerroksessa on taukotila ja kokoushuoneita. Tulevat käyttäjät saavat arkea helpottavat palvelut samasta talosta. Aulapalvelu huolehtii vieraiden vastaanotosta. Kiinteistössä toimii monipuolinen kahvila ja laadukas henkilöstöravintola. Kokoustarjoilut kuuluvat ravintolan palveluihin, ja talosta voi vuokrata neuvottelutiloja. Vuokralaiset voivat hyödyntää tiloissaan kiinteistössä toimivan siivousliikkeen palveluja.

Yhteydet ja palvelut

Kiinteistön monipuoliset palvelut ovat yrityksesi tukena. Ruoholahden kauppakeskus sijaitsee noin kilometrin päässä. Alueelle on hyvät julkiset liikenneyhteydet.

Ruoholahden metroasema on noin kilometrin päässä. Metroaseman ja Salmisaaren välillä kulkee pikkubussi työmatkailijoita varten. Pysäköintipaikkoja on mahdollista vuokrata hallista, jossa jokaisessa paikassa on varaus sähköauton lataukseen.

Aulapalvelu, vuokrattavia neuvottelutiloja, auditorio, henkilöstöravintola, kahvila, pesulapalvelu, pyöräparkki, suihku- ja pukuhuonetilat.

Ruoholahden kauppakeskus noin kilometrin päässä. Lähellä muutamia lounasravintoloita.

Tällä hetkellä kiinteistössä ei ole vapaita tiloja.

-
loading

Tällä hetkellä kiinteistössä ei ole vapaita tiloja.

Jätä tästä Asset Managerille yhteydenottopyyntö.


Hyväksyn tietojeni käytön sivuston tietosuojakäytännön mukaisesti.