Vapaat toimitilat

Vuokraat vapaat toimitilat Varmalta helposti ja nopeasti

Etsitkö yrityksellesi uusia toimitiloja? Varma omistaa kymmeniä toimisto- ja liikekiinteistöjä eri puolilla Suomea. Suurin osa vuokrattavista toimitiloista sijaitsee Helsingissä, pääkaupunkiseudulla ja Tampereella, mutta vaihtoehtoja löytyy myös esimerkiksi Kotkasta, Jyväskylästä, Hyvinkäältä, Seinäjoelta ja Torniosta asti. Tutustu Varman vapaisiin toimitiloihin ja jätä yhteydenottopyyntö! Mikäli sopivaa tilaa ei löydy, kerro meille silti tilatarpeistasi. Katsotaan yhdessä toimitilavaihtoehdot läpi.

10m2 - 10000m2

Kalasataman kampus

Helsinki

Alkaen
785 m2

Avia Prima

Vantaa

Alkaen
10 m2

Finlaysonin alue, Seelanti (TR9)

Tampere

Alkaen
72 m2

Finlaysonin alue, Pääkonttori (TR34)

Tampere

Alkaen
132 m2

Lapinlahdenkatu 1 A-B

Helsinki

Alkaen
112 m2

Uusikumpu Business Park

Espoo

Alkaen
197 m2

Panorama Tower

Espoo

Alkaen
271 m2

john s

Helsinki

Alkaen
742 m2

Myllyhaantie 6

Pirkkala

Alkaen
202 m2

Hämeenkatu 9

Tampere

Alkaen
153 m2

Arabia135

Helsinki

Alkaen
83 m2

Valimotie 9-11

Helsinki

Alkaen
455 m2

Finlaysonin alue, Pakkavarasto (TR40-41)

Tampere

Alkaen
139 m2

Palokan kauppakeskus

Jyväskylä

Alkaen
m2

Sorastajantie 1

Jyväskylä

Alkaen
m2

Valimo Park

Helsinki

Alkaen
143 m2

Kalevanpaasi

Tampere

Alkaen
350 m2

Lapinlahdenkatu 1 C

Helsinki

Alkaen
438 m2

Uuden toimitilan vuokraaminen tarjoaa organisaatiollesi lukuisia mahdollisuuksia

Kun vuokraat uuden toimitilan, organisaatiollesi avautuu mahdollisuus

 • kasvaa uusiin mittoihin isommissa tiloissa
 • säästää kustannuksissa aiempaa kompaktimmissa tiloissa
 • muokata työskentely- ja yrityskulttuuria kehitystänne paremmin tukevaksi
 • siirtyä sijainniltaan entistä paremmin toiveitanne vastaavaan kiinteistöön
 • hyötyä aiempaa monipuolisemmista toimitilakiinteistön palveluista
 • hakeutua lähemmäs muita, saman toimialan toimijoita ja hyötyä synergioista
 • muokata toimitilanne ilmettä nykyiseen brändiinne paremmin sopivaksi
 • vaihtaa vuokranantajaa esimerkiksi Varman kaltaiseen, mutkattomaan ja kotimaiseen yritykseen.

Mikä uuden toimiston tarjoamista mahdollisuuksista vastaa sinun organisaatiosi tarpeisiin parhaiten? Me Varmalla autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Etsitkö vapaata toimitilaa ydinkeskustasta vai ovatko nopeat liikenneyhteydet liiketoimintasi edellytys?

Kiinteistön sijainti on useimmiten tärkein yksittäinen, uuden toimitilan valintaa ohjaava tekijä.

Hyvä sijainti ei kuitenkaan tarkoita kaikille samanlaista kohdetta. Toisille organisaatioille kaupunkikeskustan sijainti, julkisen liikenteen hyvä saavutettavuus ja kävelijöiden päävirrat ovat toimitilan valinnassa tärkeimpiä kriteereitä. Osalle toimijoista taas erityisesti runsas autopaikkojen määrä toimitilakiinteistön pihapiirissä ja nopeat liikenneyhteydet kaupungista ulospäin ovat merkityksellisiä.

Varman toimitilavalikoimasta löydät vuokrattavia kohteita Suomen suurimpien kaupunkien ydinsijainneilta, mutta myös henkilöautoliikenteen tai julkisten liikenneyhteyksien solmukohdista.

Kerro meille, millainen sijainti sinua erityisesti kiinnostaa, niin Asset Managerimme tutustuttavat sinut vapaana olevien toimitilojen valikoimaan!

Ota yhteyttä »

Oletko kiinnostunut vuokraamaan toimitilat erityisesti uudisrakennuksesta?

Jos etsit erityisen moderneja ja muuntojoustavia tilaratkaisuja, suosittelemme tutustumaan uudiskohteisiimme Helsingissä ja Espoossa.

Vuokraamalla toimitilan vasta rakenteilla olevasta uudiskohteestamme, pääset vaikuttamaan tilaratkaisuihin ja kiinteistössä tarjottaviin palveluihin jo varhaisessa vaiheessa.

Uudiskohteemme ovat ympäristöarvoiltaan ja ilmastotavoitteiltaan omaa luokkaansa, joten niiden vuokratoimitilat sopivat erityisen hyvin myös vastuullisista toimitilaratkaisuista kiinnostuneille yrityksille.

Ota yhteyttä Asset Manageriimme, niin kuulet ajantasaisen tiedon uudisrakennustemme vapaista toimistotiloista!

Ota yhteyttä »

4 syytä vuokrata vapaat toimitilat juuri Varmalta

 1. Kaikki vuokraamamme toimitilat ovat myös omistuksessamme. Koska omistamme toimitilakiinteistöt itse, haluamme myös pitää ne hyvässä kunnossa. Hyväkuntoiset, peruskorjatut ja siistit tilat ovat sekä meidän että asiakkaidemme etu.
 2. Asiakkaanamme saat henkilökohtaista palvelua matalalla kynnyksellä. Neuvottelet vuokrasopimuksesi suoraan Asset Managerimme kanssa, ja hän myös toimii yhteyshenkilönäsi koko vuokrasopimuskauden ajan.
 3. Kommunikointimme on suoraviivaista ja päätöksentekomme nopeaa. Tilamuutoksiin ja vuokran hintoihin liittyvissä kysymyksissä Asset Managerimme vastaavat sinulle suoraan – meillä sinun ei tarvitse odottaa usean eri tahon hyväksyntää. Jos mieleisesi toimitila on jo vapaana, saamme vuokrasopimukset kuntoon ja tilan käyttöösi tarvittaessa hyvinkin ripeästi.
 4. Varma on myös vastuullinen toimija, joka panostaa kiinteistöiden energiatehokkuuteen elinkaaren kaikissa vaiheissa. BREEAM-ympäristösertifikaatti antaa myös vuokralaisillemme aidon mahdollisuuden vertailla eri kiinteistöjen ympäristövaikutuksia. Kiinteistösijoitustoimintamme on pitkäjänteistä työtä ja toimintamme keskiössä ovat pitkän aikavälin investoinnit.

Arkkitehti auttaa sinua toimivan tilaratkaisun luomisessa

Juuri sinun organisaatiosi tarpeeseen luotu tilasovitus tehostaa henkilöstösi työskentelyä.

Uuden toimitilan vuokraus tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden muokata työnteon tapoja, kuunnella henkilöstön toiveita sekä panostaa uudenlaiseen yrityskulttuuriin.

Kun olet löytänyt sijainniltaan yrityksellesi sopivimman vapaan toimitilan, arkkitehti sovittaa organisaatiosi tilatoiveet valittuun kohteeseen. Jos sinua kiinnostavassa kiinteistössä on useampi vapaa toimisto, voimme vielä tilasovitusta tehdessä yhdessä vertailla eri vaihtoehtoja, ja valita yrityksesi tarpeisiin parhaiten sopivan tilan.

Toimitilan vuokrasopimus neuvotellaan asiakaskohtaisesti – millaisia toiveita sinun organisaatiollasi on?

Teemme toimitiloihimme sekä määräaikaisia että toistaiseksi voimassa olevia vuokrasopimuksia.

Toimitilan vuokrasopimuksen pituudessa huomioimme asiakkaamme kehitysnäkymät sekä tilaan vuokrasopimuksen alkaessa tehtävien muutosten määrän.

Mitä enemmän muutoksia vuokrattavaan tilaan tehdään, sitä pidemmäksi vuokrasopimusaika yleensä muotoutuu. Toisaalta vain kevyitä muutoksia toteuttamalla olemme tehneet myös lyhyempiä vuokrasopimuksia voimakkaan kasvuhakuisten yritysten kanssa.

Kysy lisää »

Vastuullisuus toimitilavuokrauksessa – Varma huomioi kestävät periaatteet rakennuksen koko elinkaaren ajalla

Tällä hetkellä lähes puolet Suomen hiilijalanjäljestä syntyy rakennuksista. Me Varmalla toimimme sen eteen, että vuonna 2025 kaikkien kiinteistöjemme sähkö on päästötöntä.

Kiinteistöjen vastuullinen kehittäminen, energiatehokkaiden ratkaisujen hyödyntäminen sekä kierotalousajattelu ovat Varman vastuullisen kiinteistöliiketoiminnan ytimessä. Vastuullisuus tulee esiin kiinteistöliiketoiminnan jokaisella osa-alueella: vuokraus- ja ylläpitotoiminnassa, kiinteistöinvestoinneissa ja rakentamisessa.

Jo yli 50 kiinteistöllämme on BREEAM-ympäristösertifikaatti, joka arvioi muun muassa kiinteistön energiatehokkuutta sekä jätteiden lajittelu- ja kierrätysmahdollisuuksia. Lisäksi Varma on osallistunut GRESB-arviointiin (Global Real Estate Sustainability Benchmark), jota käytetään globaalisti kiinteistö-, infra- ja sijoitusvarojen vastuullisuuden viitekehyksenä.

Lue lisää Varman kiinteistöjen vastuullisuudesta »

Etkö löytänyt tarpeisiisi sopivaa, vapaata toimitilaa verkkosivuiltamme? Ota silti yhteyttä.

Tutustuitko jo vapaiden toimitilojen paikkakuntakohtaisiin sivuihin? Esittelemme niillä tarkemmin Helsingin, Espoon, Vantaan ja Tampereen toimitilojamme.

Vaikka verkkosivuillamme ei olisi juuri nyt sinun tarpeisiisi sopivaa vuokratoimitilaa, suosittelemme silti ottamaan meihin yhteyttä. Asset Managerimme osaavat kertoa vapautuuko sinulle sopivalla aikataululla toimistoja, joita emme vielä ole lisänneet verkkosivuillemme. Kuulemme mielellämme tilantarpeistasi jo hyvissä ajoin, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä, kun toiveitasi vastaava toimitila on vapautumassa ja vuokrattavissa.

Ota yhteyttä »

Toimitilan vuokraus – näin toimitilan vuokrausprosessi etenee

 1. Ota yhteyttä
  Kun olet kiinnostunut toimitilavuokrauksesta, ota meihin yhteyttä lomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla.
 2. Tarjoamme tarpeisiisi sopivia, vapaita toimitiloja
  Asset Managerimme ottaa sinuun yhteyttä, kartoittaa tilantarpeesi ja ehdottaa sopivia toimitilavaihtoehtoja.
 3. Tutustu toimitiloihin
  Tutustu Asset Managerimme kanssa potentiaalisimpiin kohteisiin paikan päällä – eri tilat tuntuvat erilaisilta!
 4. Allekirjoita vuokrasopimus
  Neuvottele vuokrasopimus kuntoon Asset Managerimme kanssa: toimiston vuokraan vaikuttavat tilan lisäksi myös vuokra-aika ja toimistossa tehtävät muutostyöt.
 5. Teemme tilaan suunnitellut muutostyöt
  Sopimusten allekirjoittamisen jälkeen teemme yhdessä suunnitellut muutokset toimitilan sisustukseen ja tilajakoon.
 6. Pääset muuttamaan sovitussa aikataulussa
  Vuokraamasi tila on käytössäsi sovitusta päivästä alkaen ja sinulle jo tuttu Asset Managerimme toimii yhteyshenkilönäsi Varmalle myös vuokra-aikana.

Ota yhteyttä »

Vapaat toimitilat FAQ

Onko vuokrattavien toimitilojen yhteydessä autopaikkoja?
Autopaikkojen määrä riippuu kohteesta, mutta mitä lähempänä kaupungin keskustaa vuokrattavat toimitilat sijaitsevat, sitä vähemmän niihin yleensä kuuluu autopaikkoja. Usein yritysten on kuitenkin mahdollista vuokrata autopaikkoja läheisistä pysäköintihalleista.

Paljonko toimiston vuokraaminen maksaa ja kuinka pitkiä vuokrasopimukset ovat?
Toimiston vuokra riippuu kaupungista ja rakennuksen tarkemmasta sijainnista, kohteen ominaisuuksista, vuokra-ajan pituudesta sekä asiakkaan toiveesta tehtävistä muutostöistä. Me Varmalla neuvottelemme jokaisen toimiston vuokran tapauskohtaisesti ja tilasta riippuen teemme sekä toistaiseksi voimassa olevia että määräaikaisia vuokrasopimuksia.

Mitä palveluita vuokrattavien toimitilojen yhteydessä yleensä on?
Toimitilakiinteistöistä löytyy tyypillisesti vähintäänkin monipuoliset kokoustilat ja monista kohteista myös lounasravintola. Monikäyttäjäkohteissa on useimmiten tarjolla aulapalvelut sekä erilaisia toimitilan siisteyteen ja arjen pyörittämiseen liittyviä palveluita. Kaupunkikeskustojen toimitilakiinteistöjen lähellä sijaitsevat kaupungin lukuisat muut palvelut ovat helposti käytettävissäsi.

Kuinka paljon vuokrattavan toimiston tilaratkaisuita voi muunnella?
Vuokrattavan toimiston tilaratkaisua muokataan usein vuokralaisen työskentelykulttuuriin ja brändiin sopivaksi. Varman vuokraamat toimitilat ovat pääsääntöisesti hyvin asiakkaan toiveiden mukaan muokattavissa ja personoitavissa, mutta joissakin historiallisissa kiinteistöissä rakenteelliset ratkaisut tai kiinteistön suojelunäkökulma saattavat hieman vaikuttaa muunneltavuuteen.

Mitä merkitystä toimitilakiinteistön ympäristösertifikaatilla on?
Ympäristösertifikaattien ja -standardien tarkoitus on kuvata kiinteistön ja sen taustalla olevien toimijoiden sitoutumista ympäristötavoitteisiin. Sertifikaattien avulla myös eri kiinteistöjen ympäristövaikutusten vertaileminen helpottuu. Esimerkiksi lähes kaikilla Varman toimitilakohteilla on BREEAM-ympäristösertifikaatti. Työskentelemme tavoitteellisesti vastuullisuuden parissa: tavoitteemme mukaan 2025 mennessä kaikkien kiinteistöjemme sähkö on päästötöntä, ja vuoteen 2030 mennessä myös kaikkien kiinteistöjemme lämpö on päästötöntä.