Varma ja Innovation Home vastaavat hybridityön haasteisiin Tampereen Finlaysonin alueella

Finlaysonin alueen ympäristö sekä vieressä kulkeva Tammerkoski.
Työelämää leimaavat nyt muuttuneet tilatarpeet. Työeläkeyhtiö Varman omistamat kiinteistöt Finlaysonin alueella tarjoavat toimitiloja hyvinkin erilaisille toimijoille. Helmikuusta alkaen muuntojoustavia toimitiloja on käytettävissä entistä enemmän, sillä uusi Innovation Home:n Tampereen toimipiste avasi noin 800 neliön tulevaisuuden innovaatiokeskuksen yhteistyössä Varman kanssa.

Finlaysonin alue on perinteikäs ja vireä työskentely-ympäristö Tampereen keskustassa. Alueella toimii yli 100 eri alojen yritystä. Punatiilisissä rakennuksissa on muun muassa useita it-alan yrityksiä, luovan alan toimijoita ja palveluyrityksiä.

– Finlaysonin alue tarjoaa uniikkeja toimistotiloja tuhansien neliöiden räätälöidyistä työympäristöistä yksittäisiin työpisteisiin. Innovation Home:n coworking-tilat täydentävät mainiosti tilapalvelutarjontaamme, ja tiloissa järjestettävät yritystapahtumat tuovat alueelle uudenlaista aktiviteettia, Varman Asset Manager Kai Niinimäki sanoo.

Innovation Home:n uudet hybriditilat taipuvat niin startup- kuin pk-yrityksille

Innovation Home:n tiloissa Finlaysonin alueella on tarjolla hetkellistä kokoustilaa, tiimihuoneita ja erillisiä työpisteitä. Inspiroivien tilojen ympärille rakentuu yhteisö, jossa eri alojen osaajat voivat työskennellä yhdessä ja verkostoitua. Tilat sopivatkin erinomaisesti esimerkiksi startup-yrityksille, freelancereille ja vaikkapa pk-yritysten työntekijöille, jotka tekevät paljon etätöitä ja kaipaavat kunnon työtiloja.

– Innovation Home on enemmän kuin toimisto. Meillä jokainen voi olla kuin kotonaan. Intohimomme on yhdistää eri alojen osaajia toistensa kanssa, ja tukea yritysten kasvua aktiivisesti. Uskomme, että hybridityö on tullut jäädäkseen, ja kohtaamisista kasvokkain on tullut entistä arvokkaampia. Meillä aitoja kohtaamisia tapahtuu väistämättä vähintään kahvikoneen äärellä, Innovation Home:n Community Manager Hanna Rinta hehkuttaa.

Tiloista avautuvat kansallismaisemat ovat suorastaan mykistävät. Tammerkosken kuohuja voi pian tuijottaa Innovation Home:n tiloissa rentoutuspatjalta, jossa voi ladata akkuja kesken työpäivän.

– Emme voisi kuvitella parempaa paikkaa Tampereen toimipisteelle kuin alueen, missä aikoinaan on syttynyt Suomen ensimmäinen sähkövalo, ja missä Väinö Linnan Tuntematon sotilas on saanut alkunsa. Voiko tämän inspiroivampaa ympäristöä ja työpöytämaisemaa enää startupeille ja muille yrityksille olla, kuvailee tunteitaan Innovation Home:n Growth consulting Kati Haikola-Mehtälä.
 

Ota yhteyttä ja katsotaan yrityksellesi uusi paikka Tampereen kiehtovasta kaupunkiympäristöstä:

Kai Niinimäki, Työeläkeyhtiö Varma, Asset Manager
kai.niinimaki@varma.fi, 040 7298 144

Hanna Rinta, Innovation Home, Community Manager, Business & Sales Innovator
hanna.rinta@coworkinghome.com, 040 8316 778

 

Katso kaikki vapaat toimitilat

Katso Tampereen vapaat toimitilat

Kai Niinimäki

Asset Manager, toimitilavuokraus

Voisit olla kiinnostunut myös näistä