Toimistotilat Espoo: moderneja toimistoja hyvien liikenneyhteyksien varrella

Varman modernit toimistokiinteistöt Espoossa sijaitsevat Niittykummussa, Leppävaarassa ja Keilaniemessä. Espoon toimitilakiinteistöjen määrä on jatkuvassa kasvussa ja tärkeinä teemoina uusissa kiinteistöhankkeissa ovat vastuullisuus ja yhteisöllisyys. Varmalle parhaillaan rakentumassa ovat Leppävaaran OOPS sekä Keilaniemen Portti. Näiden lisäksi työskentelemme myös kehityskohteen parissa Pohjois-Tapiolassa.

Toimistokäyttöön suunnitelluista kiinteistöistämme löydät vähintäänkin runsaasti neuvottelutiloja, edustussaunat, aulapalvelun sekä vuokraamastasi tilasta riippuen myös autopaikkoja. Lisäksi kauppakeskusten Niityn ja Sellon monipuoliset palvelut ovat kätevästi käytettävissäsi. Lue tarkemmat tiedot palveluista kiinteistöjen esittelyistä tai ota yhteyttä Asset Managereihimme.

Kaikki Espoossa sijaitsevat toimistotilamme ovat hyvin muunneltavissa yrityksesi tarpeisiin. Pääset tutustumaan sinua kiinnostaviin kohteisiin yhdessä Asset Managerimme kanssa!

Ota yhteyttä »

Toimitilavuokraus Espoo – näin toimitilan vuokrausprosessi etenee

  1. Ota yhteyttä meihin lomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla.
  2. Asset Managerimme ottaa sinuun yhteyttä, kartoittaa tilantarpeesi ja ehdottaa sopivia toimitilavaihtoehtoja Espoosta.
  3. Tutustu Asset Managerimme kanssa potentiaalisimpiin kohteisiin paikan päällä – eri tilat tuntuvat erilaisilta!
  4. Neuvottele vuokrasopimus kuntoon Asset Managerimme kanssa: toimiston vuokraan vaikuttavat tilan lisäksi myös vuokra-aika ja toimistossa tehtävät muutostyöt.
  5. Sopimusten allekirjoittamisen jälkeen teemme mahdollisesti sovitut muutokset toimitilan sisustukseen ja tilajakoon.
  6. Vuokraamasi tila on käytössäsi sovitusta päivästä alkaen ja tuttu Asset Manager toimii yhteyshenkilönäsi Varmalle myös vuokra-aikana.

Ota yhteyttä »

4 syytä vuokrata Espoon toimisto juuri Varmalta

Kaikki Espoossa vuokraamamme toimitilat ovat myös omistuksessamme. 

Koska omistamme toimitilakiinteistöt itse, pidämme ne myös hyvässä kunnossa. Hyväkuntoiset, peruskorjatut ja siistit tilat ovat sekä meidän että asiakkaidemme etu.

Varman asiakkaana saat henkilökohtaista palvelua matalalla kynnyksellä. 

Neuvottelet vuokrasopimuksesi suoraan Asset Managerimme kanssa, ja hän myös huolehtii yrityksesi tilaan liittyvistä tarpeista vuokrasopimuskauden aikana.

Voit luottaa, että kommunikointimme on suoraviivaista ja päätöksentekomme nopeaa. 

Tilamuutoksiin ja vuokran hintoihin liittyen Asset Managerimme vastaavat sinulle itse, joten sinun ei tarvitse odottaa usean eri tahon hyväksyntää. Jos mieleisesi toimitila on jo vapaana, saamme vuokrasopimukset kuntoon ja tilan käyttöösi tarvittaessa hyvinkin ripeästi.

Varma on myös vastuullinen toimija, joka panostaa kiinteistöiden energiatehokkuuteen elinkaaren kaikissa vaiheissa.

Kiinteistösijoitustoimintamme on pitkäjänteistä työtä ja toimintamme keskiössä ovat pitkän aikavälin investoinnit.

Etkö löytänyt mieleistä toimitilaa Espoosta verkkosivuiltamme? Ota silti yhteyttä.

Vaikka verkkosivuillamme ei olisi juuri nyt sinun tarpeisiisi sopivaa toimitilaa, suosittelemme silti ottamaan meihin yhteyttä. Asset Managerimme osaavat kertoa vapautuuko sinulle sopivalla aikataululla toimistoja, joita emme vielä ole lisänneet verkkosivuillemme. Kuulemme mielellämme tilantarpeistasi jo hyvissä ajoin, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä, kun toiveitasi vastaava toimitila on vapautumassa ja vuokrattavissa.

Jos olet kiinnostunut vasta rakentumassa olevista kohteistamme, Asset Managerimme vastaavat mielellään kysymyksiisi!

Ota yhteyttä »

Toimitilat Espoo FAQ

Onko Espoon toimitilojen yhteydessä autopaikkoja?

Kaikkien Espoon vuokratoimitilojemme yhteydessä on saatavilla autopaikkoja, mutta autopaikkojen määrä kuitenkin riippuu kohteesta. Panorama Business Towerissa on oma parkkihalli ja Leppävaaran juna-asema ja bussiterminaali sijaitsevat kiinteistön vieressä. Uusikumpu Business Parkin kiinteistöstä puolestaan on vain 5 minuutin kävelymatka Niittykummun metroasemalle. Myös Keilaniemen Porttiin rakentuu parkkihalli.

Paljonko toimiston vuokraaminen Espoossa maksaa ja kuinka pitkiä vuokrasopimukset ovat?

Toimiston vuokra Espoossa riippuu paljon kohteesta. Vuokran suuruuteen vaikuttavat kiinteistön ja kyseessä olevan tilan lisäksi myös vuokra-aika sekä tilaan asiakkaan toiveesta tehtävät muutostyöt. Neuvottelemme jokaisen toimiston vuokran tapauskohtaisesti ja tilasta riippuen teemme sekä toistaiseksi voimassa olevia että määräaikaisia vuokrasopimuksia.

Mitä palveluita Espoon vuokratoimitilojen yhteydessä on?

Varman toimitilat Espoossa sijaitsevat lähellä palveluita. Panorama Business Towerin vuokralaiset hyötyvät Kauppakeskus Sellon monipuolisesta ostos- ja ravintolatarjonnasta, ja myös Uusikumpu Business Parkista löytyy laadukas ravintola jopa 300 hengelle ja nykyaikainen kuntosali. Lisäksi Kauppakeskus Niitty sijaitsee kävelymatkan päässä toimistokiinteistöstä. Rakentuvan Keilaniemen Portin palveluihin tulevat vuokralaiset pääsevät vaikuttamaan itse.

Kuinka paljon Espoosta vuokrattavan toimiston tilaratkaisuita voi muunnella?

Espoossa vuokraamamme modernit toimitilat ovat hyvin asiakkaan toiveiden mukaan muokattavissa ja personoitavissa. Halutessasi arkkitehtimme auttavat sinua hahmottamaan vaihtoehtoisia tilankäyttötapoja!

Millä Espoossa vuokrattavilla toimitiloilla on ympäristösertifikaatti?

Lähes kaikilla Varman toimitilakohteilla on BREEAM-ympäristösertifikaatti. Työskentelemme tavoitteellisesti vastuullisuuden parissa: tavoitteemme mukaan 2025 mennessä kaikkien kiinteistöjemme sähkö on päästötöntä, ja vuoteen 2030 mennessä myös kaikkien kiinteistöjemme lämpö on päästötöntä.