Keilaniemen Portti

Keilalahdentie 1, 02150 ESPOO
Keilaniemen Portti on Keilaniemen keuhkot, jossa eletään ja hengitetään tulevaisuuden työkulttuuria arkkitehtonisesti ainutlaatuisissa toimitiloissa. Euroopan korkein puurakenteinen toimistorakennus Keilaniemen Portin rakentamisaikataulun kesto on noin 2,5 vuotta.

Kiinteistön palvelut

Aulapalvelu
Ravintola
Kokoustiloja
Liikuntatila
Pakettiautomaatti
Sosiaalitilat
Parkkihalli
Sisäpaikkoja pyörille
Sähköauton lataus
Sähköpyörän lataus
Keilaniemen Portin palvelut määritellään tulevien käyttäjien tarpeiden mukaan.

Kiinteistön ominaisuuksia

Kerroksia 14
Valmistumisvuosi 2025 (tavoite)
Energialuokka A
Ympäristösertifikaatti BREEAM Excellent (haetaan)

Alueen palvelut

Keilaniemen metroasema 300 m
Kehä I ja Länsiväylä vieressä
Kauppakeskus AINOA n. 2 km
Alepa Keilaniemi 400 m

Ultramodernit toimitilat yrityksille, joille kestävyys ei enää ole valinta, vaan itseisarvo

Keilaniemen Portti luo ekologisesti ja sosiaalisesti kestävän työskentely-ympäristön keskelle kehittyvää Keilaniemeä. Rakennus sertifioidaan valmistuessaan kansainvälisellä BREEAM Excellent -ympäristösertifikaatilla ja rakennuksen energialuokka on A. Tilat suunnitellaan yhdessä käyttäjien kanssa, ja erilaiset co-working-ratkaisut tukevat tulevaisuuden hybridityöskentelyä. Oma liikuntatila, kattoterassit, pysäköintihalli, latauspisteet sähköautoille ja pyöräparkki sisätiloissa lisäävät halua tulla toimistolle.

Keilaniemen Portti tuo palan luontoa kaupunkiin

Keilaniemen Portin arkkitehtonisen vision ydin on puu ja korkealuokkainen muotoilu. Rakennus on valmistuessaan Euroopan korkein puurakenteinen toimistotalo, jossa käytetään kauniita puuelementtejä sisustusmateriaaleina niin aula- kuin toimistotiloissakin. Ekologisuus ja älykkäät ratkaisut näyttäytyvät viherkaton ja aurinkopaneelien lisäksi myös muussa julkisivumuotoilussa. Ikkunoiden pinta-ala on maksimoitu, jonka johdosta huikea merimaisema tuo luonnon lähemmäksi työntekijöitä.

Etsitkö toimitilaa Espoosta?

Varman modernit toimistokiinteistöt Espoossa sijaitsevat Niittykummussa, Leppävaarassa ja Keilaniemessä. Espoon toimitilakiinteistöjen määrä on jatkuvassa kasvussa ja tärkeinä teemoina uusissa kiinteistöhankkeissamme ovat vastuullisuus ja yhteisöllisyys. Tämän hetken yksi merkittäviä Espoolaisia rakennushankkeitamme on puurakenteinen Keilaniemen Portti. Erinomaisia liikenneyhteyksiä ja palveluita etsivien kannattaa tutustua Leppävaaran kohteisiimme OOPS'iin ja Panorama Toweriin.

Katso kaikki Espoon vapaat toimitilat