Keilaniemen Portti

Keilalahdentie 1, 02150 ESPOO
Keilaniemen Portissa eletään ja hengitetään tulevaisuuden työkulttuuria arkkitehtonisesti ainutlaatuisissa toimitiloissa. Keilaniemen Portti on parhaillaan rakenteilla ja se valmistuu rakentamisaikataulun mukaan vuonna 2026. Kohteelle tavoitellaan sen valmistuttua BREEAM In-Use ympäristösertifikaatin tasoa Excellent.

Kiinteistön palvelut

Aulapalvelu
Ravintola
Kokoustiloja
Liikuntatila
Pakettiautomaatti
Sosiaalitilat
Parkkihalli
Sisäpaikkoja pyörille
Sähköauton lataus
Sähköpyörän lataus
Keilaniemen Portin palvelut määritellään tulevien käyttäjien tarpeiden mukaan.

Kiinteistön ominaisuuksia

Kerroksia 14
Valmistumisvuosi 2026
Energialuokka A (tavoite)
Ympäristösertifikaatti BREEAM Excellent (tavoite)

Alueen palvelut

Keilaniemen metroasema 300 m
Kehä I ja Länsiväylä vieressä
Kauppakeskus AINOA n. 2 km
Alepa Keilaniemi 400 m

Ultramodernit tulevaisuuden toimitilat

Keilaniemen Portti luo uudenlaisen työskentely-ympäristön keskelle kehittyvää Keilaniemeä. Rakennukselle tullaan valmistuessaan hakemaan kansainvälisellä BREEAM Excellent -ympäristösertifikaattia ja rakennuksen energialuokaksi tavoitellaan A-tasoa. Tilat suunnitellaan yhdessä käyttäjien kanssa, ja erilaiset co-working-ratkaisut tukevat tulevaisuuden hybridityöskentelyä. Oma liikuntatila, kattoterassit, pysäköintihalli, latauspisteet sähköautoille ja pyöräparkki sisätiloissa lisäävät halua tulla toimistolle.

Keilaniemen Portti tuo palan luontoa kaupunkiin

Keilaniemen Portin arkkitehtonisen vision ydin on puu ja korkealuokkainen muotoilu. Rakennuksessa käytetään kauniita puuelementtejä sisustusmateriaaleina niin aula- kuin toimistotiloissakin. Älykkäät ratkaisut näyttäytyvät luonnonläheisyyttä tuovan viherkaton lisäksi myös muussa julkisivumuotoilussa. Ikkunoiden pinta-ala on maksimoitu, jonka johdosta huikea merimaisema tuo luonnon lähemmäksi työntekijöitä.

Etsitkö toimitilaa Espoosta?

Varman modernit toimistokiinteistöt Espoossa sijaitsevat Niittykummussa, Leppävaarassa ja Keilaniemessä. Espoon toimitilakiinteistöjen määrä on jatkuvassa kasvussa ja tärkeinä teemoina uusissa kiinteistöhankkeissamme ovat vastuullisuus ja yhteisöllisyys. Tämän hetken yksi merkittäviä Espoolaisia rakennushankkeitamme on puurakenteinen Keilaniemen Portti. Erinomaisia liikenneyhteyksiä ja palveluita etsivien kannattaa tutustua Leppävaaran kohteisiimme OOPS'iin ja Panorama Toweriin.

Katso kaikki Espoon vapaat toimitilat