OOPS

Perkkaantie 1, 02600 ESPOO
OOPS sijaitsee yhdellä pääkaupunkiseudun vetovoimaisimmista työpaikka-alueista Espoon Leppävaaran kupeessa. 2021 loppuvuodesta valmistuneet talot sijaitsevat Leppävaaran Hatsinanpuistossa Monikonpuron ja toimivien liikenneyhteyksien äärellä Kehä I:n, pääjunaradan ja Raide-Jokerin risteyksessä. Rakennuksella on BREEAM In-Use ympäristösertifikaatti arvosanalla Excellent.

Kiinteistön palvelut

Aulapalvelu
Kahvila
Catering
Ravintola
Kokoustiloja
Sosiaalitilat
Parkkihalli
Sähköauton lataus
Sähköpyörän lataus
Sisäpaikkoja pyörille

Kiinteistön ominaisuuksia

Kerroksia 11
Rakennusvuosi 2021
Ympäristösertifikaatti BREEAM In-Use Excellent

Alueen palvelut

Raide-Jokerin pysäkki 50 m
Leppävaaran juna-asema 400 m
Leppävaaran bussiasema 400 m
Sijainti Kehä I, Turunväylän ja Turuntien kupeessa
Kauppakeskus Sello 500 m
Apteekki & Mehiläinen Espoo Leppävaara 500 m
Helsinki-Vantaan lentoasema 18 km

Vastuullisempia tulevaisuuden toimitiloja

OOPS'in tilojen materiaalivalinnat ovat mahdollisimman pitkäikäisiä, kierrätettyjä ja ympäristöystävällisiä. Taloissa hyödynnetään aurinkovoimaa, kiinnitetään huomio energiatehokkuuteen, valaistus säätyy päivänvalon mukaan, sähköautoille on latauspaikkoja ja kohteessa on käytetty ympäristöystävällisiä, aikaa kestäviä ja kierrätettäviä materiaaleja. Tiivis ja monimuotoinen tulevaisuudessa toimistoelämän, opiskelun, asioinnin ja elämykset yhdistävä keskittymä mahdollistaakin helpon toimimisen alueen sisällä ilman turhia, kuluttavia siirtymiä.

Uudenlainen elämän eri osa-alueiden keskittymä

OOPS'in miellyttävä ja käveltävä ympäristö tarjoaa kaupungin palvelut keskellä puistoa. Alueella pyritään kannustamaan hyvinvointiin tarjoamalla tiloja ja teknologioita ihmisten aktivoimiseksi. Tilat on suunniteltu siten, että liikettä syntyy silloinkin kun ei ole itse tarkoitus liikkua. Kokemuksellisuuteen kiinnitetään huomiota kaupoissa, elämyksissä, puistossa, hotellissa, toimistoissa ja asunnoissa. Yhteisöä kannustetaan testaamaan ja hyödyntämään aluetta elävänä laboratoriona. Kahvilat ja ravintolat palvelevat alueen työntekijöitä, asukkaita ja tapahtumavieraita.

Keskellä kehittyvää Leppävaaraa

Espoon Leppävaaran vetovoima kasvaa vuosi vuodelta niin työn tekemisen kuin asumisen ykköspaikkana. Kasvu keskittyy pitkälti Hatsinanpuiston alueelle laajentaen Leppävaaran nykyistä keskustaa Kehä I:n itäpuolelle ja Monikonpuron varrelle. Uusi painopiste tuo alueelle uutta elämää niin työnteon, kaupan, asumisen kuin elämysten näkökulmasta. Leppävaaran isoin valtti on sen liikenteellinen sijainti, joka yhä paranee Raide-Jokerin valmistuessa.

Katso myös muut Varman Espoon toimitilat

Katso myös Leppävaarassa sijaitseva Panorama Tower

Sinua voisivat kiinnostaa myös