Panorama Tower

Hevosenkenkä 3, 02600 ESPOO
Panorama Tower on 17-kerroksinen maamerkki Espoon Leppävaarassa aivan juna-aseman ja pikaratikan vieressä. Kiinteistön toimitilat ovat moderneja, ja niitä voidaan muunnella yrityksen näköisiksi. Ylimmistä kerroksista avautuvat upeat näkymät Espooseen ja Helsinkiin. Kohteella on BREEAM-in-Use -ympäristösertifikaatti arvosanalla Very Good.

Kiinteistön palvelut

Aulapalvelu
Kahvila
Kokoustiloja
Saunaosasto
Sosiaalitilat
Parkkihalli
Varastotiloja
Sähköauton lataus
Sisäpaikkoja pyörille
Parkkipaikat Sello Parkissa

Kiinteistön ominaisuuksia

Rakennusvuosi 2007
Kerroksia 17
Vastuullisuus Päästötön lämpö ja sähkö
Ympäristösertifikaatti BREEAM Very Good

Alueen palvelut

Kauppakeskus Sellon palvelut vieressä
Leppävaaran juna-asema vieressä
Raide-Jokerin pysäkki pääoven edessä
Samassa rakennuksessa apteekki
Leppävaaran bussiasema vieressä

Kurkota taivaisiin Leppävaaran parhaalla paikalla

Vuokralaisten käytettävissä ovat tasokkaat neuvottelutilat, upea edustussauna sekä monipuoliset lähialueen peruspalvelut. Naapurissa sijaitsee kauppakeskus Sello, joka tarjoaa monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä ravintola-, pankki- ja hyvinvointipalvelut.

Erinomaiset kulkuyhteydet, palvelut aivan vieressä

Toimistotalolla on erinomainen sijainti Kehä I:n ja Turuntien läheisyydessä. Leppävaaran juna-asema ja bussiterminaali sijaitsevat Panorama Towerin vieressä ja pikaratikka Raide-Jokeri aloitti liikennöinnin talon vierestä syksyllä 2023. Pysäköintipaikkoja on kiinteistöön kuuluvassa Selloparkissa.

Etsitkö toimitilaa Espoosta?

Varman modernit toimistokiinteistöt Espoossa sijaitsevat Niittykummussa, Leppävaarassa ja Keilaniemessä. Espoon toimitilakiinteistöjen määrä on jatkuvassa kasvussa ja tärkeinä teemoina uusissa kiinteistöhankkeissamme ovat vastuullisuus ja yhteisöllisyys. Tämän hetken yksi merkittäviä Espoolaisia rakennushankkeitamme on puurakenteinen Keilaniemen Portti. Erinomaisia liikenneyhteyksiä ja palveluita etsivien kannattaa tutustua Leppävaaran kohteisiimme OOPS'iin ja Panorama Toweriin.

Katso kaikki Espoon vapaat toimitilat