Toimistotilat Tampere: vuokratoimistoja aktiivisella Finlaysonin alueella ja Tampereen kehittyvässä keskustassa

Varman vuokratoimistotilat sijaitsevat Tampereen keskusta-alueella hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Finlaysonin historiallinen teollisuusalue on yksi Tampereen keskustan merkittävimmistä, tunnetuimmista ja moderneimmista työskentely-ympäristöistä. Alueelle on keskittynyt paljon tietotekniikan alan yrityksiä, luovan alan toimijoita sekä lukuisia palveluyrityksiä.

Hämeenkadulla sijaitsevan toimitilakiinteistömme sijainti on saavutettavuuden näkökulmasta erinomainen, sillä kaupunginbussit, raitiovaunu sekä suuret jalankulkijavirrat liikkuvat Hämeenkatua pitkin.  Raitiovaunulinja kulkee myös Kalevanpaasin toimitilakiinteistömme vierestä, ja lisäksi rakennuksen pihassa on autopaikkoja.

Kaikki Tampereella sijaitsevat toimistotilamme ovat hyvin muunneltavissa yrityksesi tarpeisiin. Pääset tutustumaan sinua kiinnostaviin kohteisiin yhdessä Asset Managerimme kanssa!

Ota yhteyttä »

Toimitilavuokraus Tampere – näin toimitilan vuokrausprosessi etenee

  1. Ota yhteyttä meihin lomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla.
  2. Asset Managerimme ottaa sinuun yhteyttä, kartoittaa tilantarpeesi ja ehdottaa sopivia toimitilavaihtoehtoja.
  3. Tutustu Asset Managerimme kanssa potentiaalisimpiin kohteisiin paikan päällä – eri tilat tuntuvat erilaisilta!
  4. Neuvottele vuokrasopimus kuntoon Asset Managerimme kanssa: toimiston vuokraan vaikuttavat tilan lisäksi myös vuokra-aika ja toimistossa tehtävät muutostyöt.
  5. Sopimusten allekirjoittamisen jälkeen teemme mahdollisesti sovitut muutokset toimitilan sisustukseen ja tilajakoon.
  6. Vuokraamasi tila on käytössäsi sovitusta päivästä alkaen ja tuttu Asset Manager toimii yhteyshenkilönäsi Varmalle myös vuokra-aikana.

Ota yhteyttä »

Miksi hankkisit Tampereen toimiston juuri Varmalta?

Kaikki Tampereella vuokraamamme toimitilat ovat myös omistuksessamme. 

Koska omistamme toimitilakiinteistöt itse, haluamme myös pitää ne hyvässä kunnossa. Hyväkuntoiset, peruskorjatut ja siistit tilat ovat sekä meidän että asiakkaidemme etu.

Lisäksi meidän asiakkaanamme saat henkilökohtaista palvelua matalalla kynnyksellä. 

Neuvottelet vuokrasopimuksesi suoraan Asset Managerimme kanssa, joka myös huolehtii yrityksesi tilaan liittyvistä tarpeista vuokrasopimuskauden aikana.

Voit luottaa, että kommunikointimme on suoraviivaista ja päätöksentekomme nopeaa. 

Tilamuutoksiin ja vuokran hintoihin liittyen Asset Manager vastaavat sinulle itse, joten sinun ei tarvitse odottaa usean eri tahon hyväksyntää. Jos mieleisesi toimitila on jo vapaana, saamme vuokrasopimukset kuntoon ja tilan käyttöösi tarvittaessa hyvinkin ripeästi.

Varma on myös vastuullinen toimija, joka panostaa kiinteistöiden energiatehokkuuteen elinkaaren kaikissa vaiheissa.

Kiinteistösijoitustoimintamme on pitkäjänteistä työtä ja toimintamme keskiössä ovat pitkän aikavälin investoinnit.

Etkö löytänyt mieleistä toimitilaa verkkosivuiltamme? Ota silti yhteyttä.

Vaikka verkkosivuillamme ei olisi juuri nyt sinun tarpeisiisi sopivaa toimitilaa, suosittelemme silti ottamaan meihin yhteyttä. Asset Managerimme osaavat kertoa vapautuuko sinulle sopivalla aikataululla toimistoja, joita emme vielä ole lisänneet verkkosivuillemme.

Kuulemme mielellämme tilantarpeistasi jo hyvissä ajoin, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä, kun toiveitasi vastaava toimitila on vapautumassa ja vuokrattavissa. Erityisesti Finlaysonin alue muuntuu ja kehittyy jatkuvasti, joten rakennuksiin syntyy myös uusia toimistoja.

Ota yhteyttä »

Toimitilat Tampere FAQ

Onko Tampereella vuokrattavien toimitilojen yhteydessä autopaikkoja?

Tampereella Varman toimitilojen yhteydestä löytyy hyvin parkkipaikkoja. Finlaysonin alueella on Plevnan parkkihalli, josta on mahdollista vuokrata autopaikkoja. Myös Frenckellin ja Hämpin parkkihallit sijaitsevat lähellä.

Mitä palveluita Tampereella vuokrattavien toimitilojen yhteydessä on?

Finlaysonin alueella sijaitsee ravintoloita, elokuvateatteri ja lisäksi alue uudistuu aktiivisesti. Myös Hämeenkadun toimistotilojemme läheisyydessä on useita ravintoloita ja muita palveluntuottajia. Kalevanpaasin kiinteistöstä puolestaan löydät lounasravintolan sekä kokoustilat.

Paljonko toimiston vuokraaminen Tampereella maksaa ja kuinka pitkiä vuokrasopimukset ovat?

Toimiston vuokra Tampereella riippuu paljon kohteesta. Vuokran suuruuteen vaikuttavat kiinteistön ja kyseessä olevan tilan lisäksi myös vuokra-aika sekä tilaan asiakkaan toiveesta tehtävät muutostyöt. Neuvottelemme jokaisen toimiston vuokran tapauskohtaisesti ja tilasta riippuen teemme sekä toistaiseksi voimassa olevia että määräaikaisia vuokrasopimuksia.

Kuinka paljon vuokrattavan toimiston tilaratkaisuita voi muunnella?

Vuokraamamme toimitilat ovat pääsääntöisesti hyvin asiakkaan toiveiden mukaan muokattavissa ja personoitavissa. Finlaysonin historiallisissa kiinteistöissä rakenteelliset ratkaisut tai kiinteistön suojelunäkökulma saattavat hieman vaikuttaa muunneltavuuteen. Halutessasi arkkitehtimme auttavat sinua hahmottamaan vaihtoehtoisia tilankäyttötapoja.

Millä Tampereella vuokrattavilla toimitiloilla on ympäristösertifikaatti?

Lähes kaikilla Varman toimitilakohteilla on BREEAM-ympäristösertifikaatti. Työskentelemme tavoitteellisesti vastuullisuuden parissa: tavoitteemme mukaan 2025 mennessä kaikkien kiinteistöjemme sähkö on päästötöntä, ja vuoteen 2030 mennessä myös kaikkien kiinteistöjemme lämpö on päästötöntä.