Tapahtumapalvelut täydentyvät Tampereella: Finlaysonin alueelle rakentuu monipuolinen kokous- ja tapahtumakeskus Finlayson Meetings

Havainnekuva tulevasta Finlayson Meetings -kokouskeskuksesta.
Tänä päivänä Tampereen Finlaysonin alue on vireä, yli 100 eri aloilla toimivan yrityksen keskittymä. Osaksi alueen monipuolista palvelutarjontaa syntyy uusi kokous- ja tapahtumakeskus, Finlayson Meetings, jonka muutostyöt Media 54 -rakennuksen sisätiloissa valmistuvat kesäksi 2023.

Palvelunäkökulma piristää kokouspäiviä

Finlayson Meetings on Finlaysonin alueen omistavan työeläkeyhtiö Varman sekä kokous- ja tapahtumakeskuksen operaattorina toimivan Innovation Homen yhteishanke, joka vahvistaa ja uudistaa alueen palvelutarjontaa.

”Uudella kokous- ja tapahtumakeskuksellamme haluamme vastata Finlaysonin alueen yrityksiltä tulleisiin toiveisiin ja tarpeisiin yrityksen omia toimistotiloja täydentävistä ja tukevista kokous- ja tapahtumatiloista oheispalveluineen” kertoo Asset manager Kai Niinimäki Varmasta.

Noin 600 neliömetrin kokoisen keskuksen kymmenkunta erikokoista ja muuntojoustavaa tilaa sekä sen yhteydessä oleva ravintola mahdollistavat virallisemmat kokoukset ja rennommat yritystapahtumat.

”Nykyaikainen palveluajatus tuo markkinoille monipuolisen paketin, joka helpottaa järjestäjien stressiä ja tekee kokouksista kokemuksia”, sanoo Innovation Homen Growth Consult Kati Haikola-Mehtälä. Sen vuoksi käyttäjäkokemukseen panostetaan erityisen paljon: laadukkailla kalusteilla ja teknologialla varustettujen viihtyisien tilojen käytön tukena on joukko ammattilaisia, jotka vastaavat palvelun sujuvuudesta ensikontaktista alkaen.

Ei kahta samanlaista kokousta: Finlayson Meetings palvelee räätälöidysti

Uudet tilat muuntautuvat moneksi, mutta yhteistyö Finlaysonin alueen muiden toimijoiden kanssa on tärkeä osa kokouspäivien suunnittelua ja monipuolisuutta. Alueen monipuoliset ravintola- ja kahvilapalvelut sekä elämyspalveluntarjoajat hyödynnetään uudella tavalla kokousasiakkaiden käyttöön, osaksi onnistunutta päivää.

Kun asiakas haluaa suunnitella tilaisuuden, hän saa palvelumenun, josta voi valita koordinaattorin avulla omiin tarpeisiin sopivan kokonaisuuden. Lopulta asiakas saa käyttöönsä tarkan ja räätälöidyn aikataulun vastuuhenkilöineen. ”Finlayson Meetings mahdollistaa uniikkeja kokous- ja tapahtumapaketteja, alkaen aamiaisesta aina iltaohjelmaan asti. Ammattilaiset auttavat tapahtuman suunnittelussa, järjestävät aktiviteetteja, puhujia, juontajia tai varaavat koko ravintola-alueen yrityksen yksityiskäyttöön”, Innovation Homen CEO & Founder Katja Kojo linjaa.

Vastaus kokousjärjestäjien stressiin

”Tekemämme kyselyt ovat korostaneet kokous- ja tapahtumajärjestäjän haasteita löytää sekä toimiva tila että kokemuksellinen, onnistunut ja hyvin suunniteltu päivä yrityksen tarpeisiin”, Kati taustoittaa. Henkilöstö halutaan viedä pois omista tiloista, sillä se antaa tapahtumalle arvokkuutta ja lisäarvoa sekä sopivasti vaihtelua päiviin.

Tampereen kokoustilatarjonnassa on huomattu olevan aukko: kun yritys tarvitsee seuraavalle päivälle 20 hengelle yksityisen tilan toimivalla esitystekniikalla, ohjelmaa, ruoat ja päivän päätteeksi yhteistä tekemistä, vaihtoehtoina ovat eri konferenssitilat ympäri kaupunkia, joissa järjestäjä jää usein yksin ongelmiensa ja huoliensa kanssa.

Iltagaalasta konferenssiksi: tilat muuntuvat tarpeiden mukaan

Rakenteilla olevaan keskukseen muodostuu erikokoisia ja -näköisiä tiloja, joista osa on suunniteltu pienemmille ryhmille, kun taas suurimpaan mahtuu parhaimmillaan 150 osallistujaa. ”Monipuoliset tilat, kokemukselliset showroomit, esiintymislava ja ravintola-alue muodostavat monikäyttöisen tilan, joka muuntautuu eri tarkoituksiin”, Kati kuvailee.

Iso osa muuntautuvuudesta sekä mielenkiinnosta on kiinni sisustuksessa, ja siihen on panostettu erityisen paljon. ”Jokaisella tilalla tulee olemaan oma henki, eli yhden nähtyään ei ole nähnyt vielä mitään”, Kati hehkuttaa.

Finlayson Meetings tarjoaa muuntuvia kokoustiloja erilaisiin tarpeisiin.

Vireyttä työelämän hektisyyteen

Työelämä on hektistä ja hyvinvointiin panostetaan enemmän. Työpäivien ja kokousten käytänteet muuntautuvat ja kokoustilojen täytyy palvella käyttäjäänsä sekä tarjota mahdollisuuksia, ei rajata niitä. Elämyksellisyyttä ja lisäarvoa onnistuneeseen kokouspäivään voivat tuoda esimerkiksi päivää tauottavat Tyky-palvelut, aktiviteetit tai kattokävely. Myös kokoustilojen kalustuksessa huomioidaan ergonomia ja osallistujille annetaan vaihtoehtoja perinteisille työskentelyratkaisuille. ”Haluamme pitää ihmisten vireystilat korkealla koko päivän, jotta itsestään, ja päivästä, saa kaiken tarvittavan irti”, sanoo Kati.

Kati kertoo, että lyhyen aikajänteen varaustiedustelut ovat kasvaneet huomattavasti ja tiloja seuraavalle päivälle tai jopa tuntien päähän kaivataan nyt enemmän kuin koskaan. Tähän trendiin Finlayson Meetings vastaa joustavalla varausjärjestelmällä sekä ketterällä suunnittelulla.

Yhteystiedot:

Kai Niinimäki, Työeläkeyhtiö Varma, Asset Manager

kai.niinimaki@varma.fi, 040 7298 144

 

Katja Kojo, CEO & Founder

katja@coworkinghome.com, 040 049 3304

Ennakkovaraukset ja -tiedustelut

info@finlaysonmeetings.fi

Etsitkö yrityksellesi uutta toimitilaa Tampereelta?

Löydät toimitilahaustamme ajantasaisen tilanteen juuri tällä hetkellä markkinoinnissa olevista tiloistamme. 

Katso kaikki vapaat toimitilat

Katso Finlaysonin alueen vapaat tilat

Katso kaikki Tampereen vapaat toimitilat

Eikö sivuiltamme löytynyt sopivaa tilaa? Ota meihin yhteyttä! Asset Managerimme osaavat kertoa vapautuuko sinulle sopivalla aikataululla toimistoja, joita emme vielä ole lisänneet verkkosivuillemme. Kuulemme mielellämme tilantarpeistasi jo hyvissä ajoin, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä, kun toiveitasi vastaava toimitila on vapautumassa ja vuokrattavissa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää toimitiloista

Voisit olla kiinnostunut myös näistä