Finlaysonin alue

33210, Tampere
Perinteikäs Finlaysonin alue on vireä liike-elämän, vapaa-ajan ja kulttuuritapahtumien keskus, jossa toimivissa yli 100 yrityksessä työskentelee ja asioi päivittäin tuhansia ihmisiä. Alueen useat ravintolat ja kahvilat mahdollistavat maukkaat lounas- ja kahvihetket. Finlaysonin alueen vanhat tehdasrakennukset tarjoavat yrityksellesi uniikin toimintaympäristön Tammerkosken maisemissa. Alueen rakennukset ovat BREEAM In-Use -ympäristösertifioituja. Finlaysonin alue on helposti saavutettavissa omalla autolla, julkisin kulkuvälinein ja kevyellä liikenteellä. Keskustori ja rautatieasema ovat kävelymatkan etäisyydellä.

Kiinteistön palvelut

Parkkihalli
Pyöräpaikkoja
Kahvila
Catering
Ravintola
Pakettiautomaatti

Kiinteistön ominaisuuksia

Rakennusvuosi 1837-2005
Pysäköinti Finnpark P-Plevna
Ympäristösertifikaatti BREEAM In-Use Good

Alueen palvelut

Sijainti Tampereen keskustassa
Alueella päivittäistavarakauppa
Alueella useita palveluntarjoajia
Tampereen rautatieasema 1000 m

Kaupunki kaupungin sisällä

Finlaysonin alueen tunnusmerkkejä ovat punatiiliset ja valkoisiksi rapatut rakennukset. Alueella on historiallisesti merkittäviä rakennuksia ja 1800-luvun teollisuusarkkitehtuurin huippuja. Finlaysonin perinteikäs tehdasalue on saneerattu viimeisen 15 vuoden aikana nykyaikaiseksi toimitila- ja liikekiinteistöksi, jossa toimii tällä hetkellä yli 100 eri alojen yritystä.

Tapahtumien keskus

Alueella järjestetään ympäri vuoden monipuolisesti erilaisia tapahtumia, joista kesäisin järjestettävä Finlayson Art Area on yksi tunnetuimmista. Finlaysonin alueella on monipuoliset mahdollisuudet järjestää erilaisia tapahtumia ympäri vuoden sekä alueen yleisissä tiloissa Väinö Linnan aukiolla, Siperian aukiolla ja Vanhan tehtaan tapahtuma- ja näyttelytiloissa Vooningissa ja Terdessä että alueen yritysten tapahtumatiloissa.

Etsitkö toimitilaa Tampereelta?

Varman vuokrattavat toimistotilat sijaitsevat Tampereen keskusta-alueella hyvien liikenneyhteyksien varrella. Näistä suurimpana Finlaysonin historiallinen teollisuusalue on yksi Tampereen keskustan merkittävimmistä, tunnetuimmista ja moderneimmista työskentely-ympäristöistä. Kaikki Tampereella sijaitsevat toimistotilamme ovat hyvin muunneltavissa yrityksesi tarpeisiin.

Katso kaikki Tampereen vapaat toimitilat

Lue Finlaysonin alueesta