Finlaysonin alue

Finlaysoninkatu, 33210 TAMPERE
Finlaysonin alue on historiallinen, mutta moderni ja vilkas työskentely-ympäristö Tampereen keskustassa. Alueella löydät niin tietotekniikan alan yrityksiä, ravintoloita, palveluyrityksiä, elokuvateatterikeskus, museoita kuin keskusta-asuntojakin. Finlaysonin alue onkin toimiva työpaikkakeskittymä ja vapaa-ajankeskus, joka tarjoaa toimitiloja hyvinkin erilaisille toimijoille.

Kiinteistön palvelut

Parkkihalli
Pyöräpaikkoja
Kahvila
Catering
Ravintola
Pakettiautomaatti

Kiinteistön ominaisuuksia

Rakennusvuosi 1837-2005
Pysäköinti Finnpark P-Plevna

Alueen palvelut

Sijainti Tampereen keskustassa
Alueella päivittäistavarakauppa
Alueella useita palveluntarjoajia
Tampereen rautatieasema 1000 m

Kaupunki kaupungin sisällä

Finlaysonin alueen tunnusmerkkejä ovat punatiiliset ja valkoisiksi rapatut rakennukset. Alueella on historiallisesti merkittäviä rakennuksia ja 1800-luvun teollisuusarkkitehtuurin huippuja. Finlaysonin perinteikäs tehdasalue on saneerattu viimeisen 15 vuoden aikana nykyaikaiseksi toimitila- ja liikekiinteistöksi, jossa toimii tällä hetkellä yli 100 eri alojen yritystä.

Tapahtumien keskus

Alueella järjestetään ympäri vuoden monipuolisesti erilaisia tapahtumia, joista kesäisin järjestettävä Finlayson Art Area on yksi tunnetuimmista.

Etsitkö toimitilaa Tampereelta?

Varman vuokrattavat toimistotilat sijaitsevat Tampereen keskusta-alueella hyvien liikenneyhteyksien varrella. Näistä suurimpana Finlaysonin historiallinen teollisuusalue on yksi Tampereen keskustan merkittävimmistä, tunnetuimmista ja moderneimmista työskentely-ympäristöistä. Kaikki Tampereella sijaitsevat toimistotilamme ovat hyvin muunneltavissa yrityksesi tarpeisiin.

Katso kaikki Tampereen vapaat toimitilat

Lue Finlaysonin alueesta