Finlaysonin alue

33210, Tampere
Perinteikäs Finlaysonin alue on vireä liike-elämän, vapaa-ajan ja kulttuuritapahtumien keskus, jossa toimivissa yli 100 yrityksessä työskentelee ja asioi päivittäin tuhansia ihmisiä. Alueen useat ravintolat ja kahvilat mahdollistavat maukkaat lounas- ja kahvihetket. Finlaysonin alueen vanhat tehdasrakennukset tarjoavat yrityksellesi uniikin toimintaympäristön Tammerkosken maisemissa. Alueen rakennukset ovat BREEAM In-Use -ympäristösertifioituja. Finlaysonin alue on helposti saavutettavissa omalla autolla, julkisin kulkuvälinein ja kevyellä liikenteellä. Keskustori ja rautatieasema ovat kävelymatkan etäisyydellä.

Katso esittelyvideo

Finlaysonin alueesta vastaava Asset Manager Kai Niinimäki kertoo videolla kohteesta ja sen tilamahdollisuuksista. Asiakkaamme Digia ja Innovation Home kertovat omista kokemuksistaan alueen vuokralaisina.

Kiinteistön palvelut

Parkkihalli
Pyöräpaikkoja
Kahvila
Catering
Ravintola
Pakettiautomaatti
Kokoustiloja
Alueella palveleva kokouskeskus Finlayson Meetings, päivittäistavarakauppa, lääkärikeskus, elokuvateatteri, useita ravintoloita ja kahviloita

Kiinteistön ominaisuuksia

Rakennusvuosi 1837-2005
Pysäköinti Finnpark P-Plevna
Ympäristösertifikaatti BREEAM In-Use Good

Alueen palvelut

Sijainti Tampereen keskustassa
Alueella päivittäistavarakauppa
Alueella useita palveluntarjoajia
Tampereen rautatieasema 1000 m

Kaupunki kaupungin sisällä

Finlaysonin alueen tunnusmerkkejä ovat punatiiliset ja valkoisiksi rapatut rakennukset, jotka ovat olleet merkittävä keskittymä Tampereen keskustassa jo yli sadan vuoden ajan. Alueella onkin lukuisia historiallisesti merkittäviä rakennuksia ja 1800-luvun teollisuusarkkitehtuurin huippuja. Finlaysonin perinteikäs tehdasalue on saneerattu vanhaa kunnioittaen viimeisen 15 vuoden aikana nykyaikaiseksi toimitila- ja liikekiinteistöksi, jossa toimii tällä hetkellä yli 100 eri alojen yritystä.

Finlayson Meetings - kokonaisvaltainen kokouskeskus

Kaipaatko tiloja ja ideoita firman tyhy- tai virkistyspäiville, vuoden kick offiin tai asiakastapaamiseen? Tampereen Finlaysonin alueella sijaitseva Finlayson Meetings tarjoaa yrityksen omia toimistotiloja täydentäviä kokous- ja tapahtumatiloja. Noin 600 neliön kokouskeskuksen kymmenkunta erikokoista ja muuntojoustavaa tilaa sekä kokouskeskuksen yhteydessä olevat palvelut mahdollistavat virallisemmat kokoukset ja rennommat yritystapahtumat. Finlayson Meetingsin kattavat kokouspalvelut ja tapahtumatuottajat palvelevat Tampereen keskustassa ja kaikilla moderneilla mukavuuksilla.

Tapahtumien keskus

Alueella järjestetään ympäri vuoden monipuolisesti erilaisia tapahtumia, joista kesäisin järjestettävä Finlayson Art Area on yksi tunnetuimmista. Finlaysonin alueella on kattavat mahdollisuudet järjestää erilaisia tapahtumia ympäri vuoden alueen yleisissä tiloissa Väinö Linnan aukiolla, Siperian aukiolla ja Vanhan tehtaan tapahtuma- ja näyttelytiloissa Vooningissa ja Terdessä sekä alueen yritysten tapahtumatiloissa ja kokouskeskus Finlayson Meetingsissä.

Etsitkö toimitilaa Tampereelta?

Varman vuokrattavat toimistotilat sijaitsevat Tampereen keskusta-alueella hyvien liikenneyhteyksien varrella. Näistä suurimpana Finlaysonin historiallinen teollisuusalue on yksi Tampereen keskustan merkittävimmistä, tunnetuimmista ja moderneimmista työskentely-ympäristöistä. Kaikki Tampereella sijaitsevat toimistotilamme ovat hyvin muunneltavissa yrityksesi tarpeisiin.

Katso kaikki Tampereen vapaat toimitilat

Lue Finlaysonin alueesta