Deittisirkusta, rastirataa, taukojumppaa – Finlayson Meetings tarjoaa monipuoliset kokoustilat täydelliseen tiimipäivään

Hybridityö on synnyttänyt uudenlaisen tarpeen vuokrattaville kokoustiloille. Tätä tarvetta palvelee Finlaysonin alueella toimiva Finlayson Meetings.

Finlayson Meetings on Varman ja Innovation Homen yhteishanke Finlaysonin alueella Tampereella. Historiallisessa Tampereen keskustan liepeillä sijaitsevassa tehdasmiljöössä toimii moderni kokous- ja tapahtumakeskus, josta yritykset tai yksityiset henkilöt voivat vuokrata neuvottelutiloja käyttöönsä.

Vuokrattavina on kymmenkunta tilaa, jotka soveltuvat niin virallisiin kokouksiin kuin rentoihin illanviettoihin.

”Yritykset miettivät nykyään tarkkaan, mitä ne haluavat omalta toimitilaltaan. Kaikilla yrityksillä ei ole mahdollista pitää kiinteistöissään isoja neuvottelutiloja. Satunnaista käyttöä varten tilat voi vuokrata ulkopuolelta. Vuokrattavat tilat tuovat yrityksille lisäkapasteettia”, Varman Asset Manager Kai Niinimäki sanoo.

Idea vuokrattavista kokoustiloista lähti alun perin liikkeelle Finlaysonilla toimivien yritysten omasta tarpeesta. Alueella toimii yli sata yritystä. Vuokralla olevat yritykset toivoivat alueelle lisää nykyaikaisia kokous- ja neuvottelutiloja. Kiinteistöjen omistajana Varma lähti toteuttamaan tarvetta yhdessä työ-, kokous- ja tapahtumatiloja tuottavan Innovation Homen kanssa.

 

Finlayson Meetings tarjoaa eri kokoisia neuvottelutiloja vaihteleviin kokoustarpeisiin. 

Deittisirkusta ja rastirataa

Finlayson Meetings tarjoaa kokoustiloja kahdelle, neljälle, kuudelle, kahdeksalle ja 20 hengelle. Lisäksi on kaikkien suurin neuvottelutila, jonne mahtuu 60 ihmistä. Tässä tilassa onnistuu kuitenkin tätäkin isomman tapahtuman järjestäminen.

”Seminaaripäivän päätteeksi voi järjestää illanvieton, jolloin avaamme suurimpaan neuvotteluhuoneeseen yhdistyvän tapahtumatilamme. Tämä mahdollistaa sadan hengen tapahtumat”, Finlayson Meetingsin Comminity Manager Karita Säynevirta sanoo.

Asiakas voi vuokrata myös kerralla käyttöönsä koko 600 neliömetrin kokoisen keskuksen. Näin teki Metsähallitus keväällä järjestäessään uuden EU-rahoitteisen Priodiversity LIFE -hankkeen kick off -tilaisuuden. Osallistujia oli noin 120 15:sta eri organisaatiosta eri puolilta Suomea.

”Monipuoliset tilat mahdollistivat vaihtelevan ja vuorovaikutteisen ohjelman yhteisistä luennoista rastirataan sekä työpajoista speed datingiin. Tiloissa mahtui toimivasti jakamaan osallistujat parhaimmillaan 11 ryhmään. Pienet neuvotteluhuoneet jätettiin vetäytymistiloiksi, joihin osallistuja pystyi hyppäämään pakollisiin Teams-palavereihin kesken ohjelman”, kertoo projektipäällikkö Viliina Elokari Metsästä.

”Tilat toimivat erinomaisesti tapahtumaan nähden. Osallistujat löysivät hyvin oman ryhmänsä työtilan ja kaikilla oli työrauha. Tilat ovat todella joustavat ja niitä myllättiinkin kahden päivän aikana eri tarpeisiin. Tilaisuus järjestettiin Tampereella, koska sinne on helppo kulkea eri puolelta Suomea.”

Finlayson Meetings on panostanut tilojen käytettävyyteen ja ergonomiaan. Kalusteet ovat laadukkaita ja sisustus on mietitty tarkasti. Tekniikan käyttö on tehty helpoksi. Säynevirta kertoo, että johto kiinnittämällä läppäriin näytöt kytkeytyvät samaan aikaan päälle. Lisäksi asiakkaalla on käytössään neuvottelun ajan tekninen tuki ja turva.

”Asiakkaat haluavat helppoutta ja ajansäästöä. Siksi laitteidemme tulee olla erittäin laadukkaita”, Säynevirta kertoo.

Mikko Vares

Finlaysonin alue sijaitsee Tampereen keskustassa. 

Isot tilat mahdollistavat myös isompien tapahtumien järjestämisen. 

Ohjelmaa asiakkaan tarpeen mukaan  

Finlayson Meetingsin tiloissa on vietetty niin pikkujouluja kuin kesäjuhliakin. Kokous- tai tiimipäivään voi helposti liittää ohjelmaa, jolla tuetaan työntekijöiden hyvinvointia ja yhteishengen rakentamista. Tällaisia ovat mm. erilaiset catering-, ohjelma-, aktiviteetti-, hyvinvointi- ja esiintyjäpalvelut.

Finlaysonin alue luo kokouskeskukselle erityiset puitteet, koska alueella sijaitsee kahviloita, taidegallerioita ja näyttelytiloja.

”Finlaysonin alue monipuolisuudellaan on ainutlaatuinen paikka tälle konseptille”, Säynevirta sanoo.

Palvelut rakennetaan asiakkaan toiveita kuunnellen. Finlayson Meetings tarjoaa myös valmiita palvelukonsepteja, jos asiakas haluaa sisällyttää tiimipäivään esimerkiksi joogaa, tiimiseikkailua tai muuta aktiviteettia. Tilaisuuksissa on ollut myös ulkoinen fasilitoija.

”Tilasimme taukojumpan, mikä oli superhyvä. Liikkeiden ohjauksen lisäksi ohjaaja selkeästi selitti, miksi tiettyjä liikkeitä kannattaa tehdä oikeasta istuma-asennosta lähtien”, Evokari kertoo

Viliina Evokarin mukaan Finlayson Meetingsin tilat soveltuvat erityisesti tilaisuuksiin, jossa halutaan panostaa ihmisten väliseen vuorovaikutukseen.

”Tilat ovat niin joustavat, että ne soveltuvat melkein mihin vaan pienistä kokouksista isompiin tilaisuuksiin.”

Voisit olla kiinnostunut myös näistä