Amanda

Eteläesplanadi 8, 00130 HELSINKI
Amanda on historiallinen Kiseleff & Heikelin suunnittelema arvokiinteistö Eteläesplanadin ja Fabianinkadun kulmassa. Tervetuloa vuokralaiseksi Espan Amandaan, jossa yhdistyvät modernit toimitilat, arvokiinteistön perinteikäs historia ja erinomainen sijainti!

Kiinteistön palvelut

Aulapalvelu
Kahvila
Ravintola
Catering
Saunaosasto
Kuntosali
Sosiaalitilat
Auditorio
Kokoustiloja
Varastotiloja
Parkkihalli
Sähköauton lataus
Sisäpaikkoja pyörille

Kiinteistön ominaisuuksia

Rakennusvuosi 1884 | 1977
Peruskorjattu 2018
Kerroksia 6
Ympäristösertifikaatti BREEAM Good

Alueen palvelut

Keskustan palvelut kävelymatkan päässä
Helsingin rautatieasema n. 750 m
Aulassa Linkosuon kahvila

Upea sijainti Esplanadilla

Amanda on perinteisesti tunnettu rahoitusmaailman kohtaamispaikkana. Kiinteistöllä on erinomainen ja haluttu sijainti Helsingin keskustassa, Esplanadin puiston vieressä. Alue vetää puoleensa erityisesti rahoitusalan toimijoita, konsulttiyrityksiä, ministeriöitä ja lakitoimistoja. Sijainti sopii hyvin myös luovan alan toimijoille, kuten korkeatasoisille mainos-, brändi- ja mediatoimistoille. Kauppatori, kauppahalli sekä lukuisat alueen erikoisliikkeet ja tasokkaat ravintolat varmistavat vuokralaisille monipuolisen palveluvalikoiman. Aulassa palvelee Linkosuon kahvila.

Monipuolista vaikuttavaa tilaa

Vuokrattavaa toimisto- ja liiketilaa on noin 5400 m². Kiinteistön kerroskoko vaihtelee noin 400 neliömetristä noin 1300 neliömetriin. Maanpäällisten kerrosten lisäksi rakennuksessa on kolme kellarikerrosta, joista löytyy neuvottelutiloja ja varastotilaa. Kiinteistön LVISA/ICT -remontti valmistui kesällä 2017. Samalla tehtiin laaja sisätilaremontti, jossa toimistotilat ja sosiaalitilat modernisoitiin vastaamaan nykypäivän tarpeita.

Etsitkö toimitilaa Helsingistä?

Varman vuokratoimistotiloja sijaitsee niin Helsingin keskustan historiallisissa kiinteistöissä kuin moderneissa toimistokohteissakin. Helsingin keskustan toimistokiinteistöt sopivat julkisia liikennevälineitä arvostaville yrityksille, jotka kaipaavat näkyvää sijaintia ja monipuolisia palveluita. Autoilijoiden hyvin saavutettavissa ovat erityisesti toimitilamme Pitäjänmäellä ja Ruoholahdessa. Myös uudiskohteemme Kalasataman kampus sijaitsee erinomaisten julkisten liikenneyhteyksien varrella aivan kauppakeskus REDIn vieressä.

Katso kaikki Helsingin vapaat toimitilat