Arabia 135

Hämeentie 135, 00560 HELSINKI
Arabia 135 -tehdaskortteli Helsingin Toukolassa tunnetaan luovien ideoiden ja toteutusten kohtauspaikkana ja osana suomalaisen designin historiaa. Entinen keramiikkatehdas on jo vuosia toiminut modernina design-liikkeiden, pääkonttoreiden ja oppilaitosten yhteisönä, mutta nyt käynnissä on huikea uudelleensyntyminen. Parhaillaan työn alla on uusi rustiikkinen korttelinosa Arabian Kujat, joka avautuu punatiilikujien tehdasmiljööseen kesällä 2024. Eri asteista ja tyylistä vuokrattavaa tilaa korttelissa on reilusti kaikenlaisille yrityksille. Kysy lisää!

Kiinteistön palvelut

Aulapalvelu
Kahvila
Kokoustiloja
Pyöräpaikkoja
Ravintola
Parkkihalli
Pakettiautomaatti
Parkkipaikkoja
Sosiaalitilat
Sähköauton lataus
Arabia 135 -korttelista löytyy myös Arabianrannan kirjasto, Posti, pyöräparkki, designliikkeitä, useita oppilaitoksia ja vuokrattavia coworking-tiloja. Postin ja Budbeen pakettiautomaatit sijaitsevat galleriakäytävällä.

Kiinteistön ominaisuuksia

Verkko Modernit tietoliikenneyhteydet
Lämmitysmuoto Kaukolämpö
Jäähdytys On
Ympäristösertifikaatti BREEAM In-Use Excellent (Hämeentie 135 peruskorjatut osat)

Alueen palvelut

Raitiovaunulinjat 6 ja 8
Bussit 53, 55, 71, 77N, 78N, 506
Alueella useita ruokakauppoja
Helsingin keskustaan n. 5 km
Hyvät liikenneyhteydet mm. E75 ja Itäväylä
Arabian kauppakeskus
Posti samassa kiinteistössä

Tule luomaan korttelin uutta historiaa

Historiallisen tehdaskorttelin huomaan on muodostunut erilaisten luovien toimijoiden sekä luovan alan opiskelijoiden ainutlaatuinen yhteisö, jossa syntyy yhdessä tekemällä uusia, pitkälle tulevaisuuteen kestäviä ideoita ja innovaatioita.

Parhaillaan korttelista on jalostumassa tiivis kaupallisten ja julkisen palveluiden kokonaisuus. Kortteliin rakentuu jatkuvasti uusia upeita tiloja erikokoisille ja -luonteisille toimijoille, esimerkiksi ravintoloille, päivittäistavarakaupalle ja design-alan liikkeille. Arabia135 -kortteli on monipuolisten palveluiden sekä luovien toimijoiden keskittymä, jonne kaikki ovat tervetulleita viihtymään historiallisessa ympäristössä.

Mitä sinä tekisit luovuuden korttelissa?

Täällä keksitään, innovoidaan, kehitellään, muhitellaan, pallotellaan, ajatellaan ja luodaan. Täällä muotoillaan, koodataan, kuvataan, leikataan, liimataan, sävelletään. Täällä koetaan, fiilistellään, aistitaan, haistetaan, maistetaan, ihastellaan, ällistellään, tunnetaan. Täällä siirrytään tiloissa ajatuksiin. Ajatuksista tekoihin. Teoilla tunteisiin. Tunteista tiloihin.

Kerro meille mitä sinä tekisit Arabia 135 -korttelissa. Järjestetään sille puitteet yhdessä!

Etsitkö toimitilaa Helsingistä?

Varman vuokratoimistotiloja sijaitsee niin Helsingin keskustan historiallisissa kiinteistöissä kuin moderneissa toimistokohteissakin. Helsingin keskustan toimistokiinteistöt sopivat julkisia liikennevälineitä arvostaville yrityksille, jotka kaipaavat näkyvää sijaintia ja monipuolisia palveluita. Autoilijoiden hyvin saavutettavissa ovat erityisesti toimitilamme Pitäjänmäellä ja Ruoholahdessa. Myös uudiskohteemme Kalasataman kampus sijaitsee erinomaisten julkisten liikenneyhteyksien varrella aivan kauppakeskus REDIn vieressä.

Katso kaikki Helsingin vapaat toimitilat