Bulevardi 7

Bulevardi 7, 00120 HELSINKI
Bulevardi 7 tarjoaa toimitiloja yrityksille, jotka etsivät ainutlaatuisia puitteita: Helsingin halutuinta keskustasijaintia, kiinteistön pitkää ja vaurasta historiaa sekä tilojen viimeisteltyä laatua ja toimivuutta. Kiinteistö valmistui mittavasta remontista vuonna 2022. Kysy tilavaihtoehdoista lisää! Kiinteistöllä on BREEAM In-Use ympäristösertifikaatti arvosanalla Very Good.

Katso esittelyvideo

Kiinteistön palvelut

Kahvila
Parkkihalli
Pyöräpaikkoja

Kiinteistön ominaisuuksia

Kerroksia 8
Valmistumisvuosi 1939
Peruskorjausvuosi 2022
Ympäristösertifikaatti BREEAM In-Use Very Good

Alueen palvelut

Helsingin keskustan palvelut vieressä
Helsingin rautatieasema 800 m
Raitiovaunupysäkki talon edessä
Forum 600 m | Kamppi 600 m

Pankaboard löysi uudet toimitilat hybridityön tarpeeseen Bulevardilta

Pankaboard on yksityisessä omistuksessa oleva erikoiskartonkiyhtiö, jonka liikevaihto on noin 80 M€. Pankaboard valmistaa korkealaatuisia kartonkeja elintarviketeollisuuden tarpeisiin sekä erilaisiin graafisiin ja teollisiin sovelluksiin. Yrityksen Helsingin myyntikonttori muutti keväällä 2022 uusiin Bulevardi 7:n toimitiloihin Helsingissä.

"Kiinteistö on kunnostettu todella hyvällä maulla. Valinta oli meidän näkökulmastamme selvä."

Lehmusten varjossa keskellä Helsinkiä

Bulevardi 7 sijaitsee yhdellä Helsingin ikonisista pääkaduista, keskellä haluttuja liike-elämän ja designin ydinkortteleita. Vaalea funktionalismin helmi valmistui vuonna 1939 Varman ensimmäiseksi pääkonttoriksi, liiketiloiksi ja edustusasunnoiksi. Kesällä 2022 kiinteistö avautuu arvokkaan tyylinsä säilyttäneenä, mutta täydellisesti modernisoituna toimistotalona. Katutasossa sijaitsevan Fazer Cafén terassi kutsuu viihtymään myös toimistopäivän jälkeen.

Korkeatasoisesti viimeistellyt tilat

Bulevardi 7:n tila-, sisustus- ja materiaaliratkaisut on viimeistelty vastaamaan korkeita laatuvaatimuksia. Silti kaiken ytimessä on toimistoarki ja sen toimivuus juuri tässä ajassa. Tehokkaat tilat avaavat mahdollisuuksia erilaisille työskentelymuodoille unohtamatta näyttäviä edustustiloja ja hyvin suunniteltua teknologiaa. Täällä työn ylellisyys syntyy harkituista ja lähes huomaamattomasti toimivista yksityiskohdista.

Salaisuutena kaupungin sykkeeltä suojaa tarjoava sisäpiha

Bulevardi 7 tarjoaa tilaratkaisuja kahdessa Oiva Kallion suunnittelemassa rakennuksessa ja niitä yhdistävässä matalassa siivessä. Suojaisan ja yhteisöllisen sisäpihan aarteena ovat säilyneet kuvanveistäjä Emil Filénin teokset: merenneitopatsas sekä Varman alkuperäisen pääsisäänkäynnin korkokuvat.

Etsitkö toimitilaa Helsingistä?

Varman vuokratoimistotiloja sijaitsee niin Helsingin keskustan historiallisissa kiinteistöissä kuin moderneissa toimistokohteissakin. Helsingin keskustan toimistokiinteistöt sopivat julkisia liikennevälineitä arvostaville yrityksille, jotka kaipaavat näkyvää sijaintia ja monipuolisia palveluita. Autoilijoiden hyvin saavutettavissa ovat erityisesti toimitilamme Pitäjänmäellä ja Ruoholahdessa. Myös uudiskohteemme Kalasataman kampus sijaitsee erinomaisten julkisten liikenneyhteyksien varrella aivan kauppakeskus REDIn vieressä.

Katso kaikki Helsingin vapaat toimitilat

Nämä sisällöt voisivat kiinnostaa sinua