Bulevardi 7

Bulevardi 7, 00120 Helsinki
Bulevardi 7 tarjoaa toimitiloja yrityksille, jotka etsivät ainutlaatuisia puitteita: Helsingin halutuinta keskustasijaintia, kiinteistön pitkää ja vaurasta historiaa sekä tilojen viimeisteltyä laatua ja toimivuutta. Kiinteistö valmistuu mittavasta remontista kesällä 2022. Kysy tilavaihtoehdoista lisää!

Kiinteistön palvelut

Kahvila
Parkkihalli
Pyöräpaikkoja

Kiinteistön ominaisuuksia

Kerroksia 8
Rakennusvuosi 1939
Peruskorjausvuosi 2022

Alueen palvelut

Helsingin keskustan palvelut vieressä
Helsingin rautatieasema 800 m
Raitiovaunupysäkki talon edessä
Forum 600 m | Kamppi 600 m

Lehmusten varjossa keskellä Helsinkiä

Bulevardi 7 sijaitsee yhdellä Helsingin ikonisista pääkaduista, keskellä haluttuja liike-elämän ja designin ydinkortteleita. Vaalea funktionalismin helmi valmistui vuonna 1939 Varman ensimmäiseksi pääkonttoriksi, liiketiloiksi ja edustusasunnoiksi. Kesällä 2022 kiinteistö avautuu arvokkaan tyylinsä säilyttäneenä, mutta täydellisesti modernisoituna toimistotalona. Katutasossa sijaitsevan Fazer Cafén sisäpihan terassi kutsuu viihtymään myös toimistopäivän jälkeen.

Korkeatasoisesti viimeistellyt tilat

Bulevardi 7:n tila-, sisustus- ja materiaaliratkaisut on viimeistelty vastaamaan korkeita laatuvaatimuksia. Silti kaiken ytimessä on toimistoarki ja sen toimivuus juuri tässä ajassa. Tehokkaat tilat avaavat mahdollisuuksia erilaisille työskentelymuodoille unohtamatta näyttäviä edustustiloja ja hyvin suunniteltua teknologiaa. Täällä työn ylellisyys syntyy harkituista ja lähes huomaamattomasti toimivista yksityiskohdista.

Nämä sisällöt voisivat kiinnostaa sinua