Freda 42

Fredrikinkatu 42, 00100 HELSINKI
Freda 42 on kaunis, arkkitehti K.A. Wreden suunnittelema arvokiinteistö, joka edustaa ulkoasultaan jugend-tyyliä. Kiinteistöllä on erinomainen sijainti Kampissa, lähellä monipuolisia palveluita ja hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Kiinteistö on parhaillaan peruskorjauksessa ja valmistuu loppuvuodesta 2024.

Komea kokonaisuus aivan keskustassa

Erinomaisen sijainnin lisäksi kiinteistö tarjoaa edustavat toimistotilat monenlaisten yritysten tarpeisiin. Talossa on vuokrattavia neuvottelutiloja, lounasravintola ja catering-palvelut. Bussi- sekä raitiovaunupysäkit sijaitsevat kiinteistön välittömässä läheisyydessä. Kampin keskus sekä metroasema ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Kiinteistöllä on BREEAM In-Use -ympäristösertifikaatti luokituksella Good.

Etsitkö toimitilaa Helsingistä?

Varman vuokratoimistotiloja sijaitsee niin Helsingin keskustan historiallisissa kiinteistöissä kuin moderneissa toimistokohteissakin. Helsingin keskustan toimistokiinteistöt sopivat julkisia liikennevälineitä arvostaville yrityksille, jotka kaipaavat näkyvää sijaintia ja monipuolisia palveluita. Autoilijoiden hyvin saavutettavissa ovat erityisesti toimitilamme Pitäjänmäellä ja Ruoholahdessa. Myös uudiskohteemme Kalasataman kampus sijaitsee erinomaisten julkisten liikenneyhteyksien varrella aivan kauppakeskus REDIn vieressä.

Katso kaikki Helsingin vapaat toimitilat