Itämerenkatu 11-13

Itämerenkatu 11-13, 00180 HELSINKI
Varman omistama moderni toimistotalo Helsingin Ruoholahden sydämessä. Kiinteistössä on lähes 20 000 m2 vuokratoimitilaa erinomaisten kulkyhteyksien varrella. Metroaseman välitön läheisyys ja kattavat pysäköintimahdollisuudet hyödyttävät niin talossa työskenteleviä että vierailevia ihmisiä. Rakennuksella on BREEAM In-Use ympäristösertifikaatti arvosanalla Good.

Kiinteistön palvelut

Aulapalvelu
Kokoustiloja
Parkkihalli
Parkkipaikkoja
Sisäpaikkoja pyörille
Pyöräpaikkoja
Kuntosali
Ravintola
Kahvila
Sosiaalitilat
Sähköauton lataus

Kiinteistön ominaisuuksia

Ympäristösertifikaatti BREEAM In-Use Good
Valmistumisvuosi 1997
Hissi On

Alueen palvelut

Ruoholahden metroasema vastapäätä
Länsiväylän liittymä vieressä
Ruoholahden ravintola- ja ostosmahdollisuudet vieressä

Toimitilat Ruoholahdessa

Helsingin Ruoholahti tarjoaa yrityksille dynaamisen ja keskeisen sijainnin, joka on täydellinen valinta uuden toimitilan tai liiketilan etsintään. Tämä kaupunginosa on tunnettu monipuolisesta yritysilmapiiristään ja modernista kaupunkiympäristöstään.

Ruoholahti on erinomainen valinta yrityksille, jotka arvostavat liikenneyhteyksiä ja keskeistä sijaintia. Alueelle pääsee helposti julkisilla liikennevälineillä ja sieltä on hyvät yhteydet Helsingin keskustaan sekä moottoriteille. Tämä tekee asiakkaiden ja työntekijöiden saapumisesta vaivatonta. Alueella on myös monia palveluita, kuten ravintoloita, kahviloita ja kauppoja, jotka tekevät päivittäisestä arjesta sujuvaa.

Ruoholahti on myös osa Helsingin kasvavaa startup-yhteisöä ja houkuttelee nuoria ja innovatiivisia yrityksiä. Alueella järjestetään säännöllisesti tapahtumia ja verkostoitumismahdollisuuksia, mikä edistää liike-elämän dynamiikkaa ja yhteistyötä eri alojen yritysten välillä.

Jos etsit toimitilaa tai liiketilaa, joka yhdistää keskeisen sijainnin, monipuolisen toimitilatarjonnan ja liike-elämän mahdollisuudet, Ruoholahti on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen vaihtoehto.