Itämerenkatu 9

Itämerenkatu 9, 00180 Helsinki
Itämerenkadun moderni 7 000 neliömetrin toimistokiinteistö sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa metroaseman ja raitiovaunupysäkin välittömässä läheisyydessä. Vuonna 2000 valmistunut arkkitehtitoimisto Tuomo Siitosen suunnittelema toimistokiinteistö linkittyy suoraan viereiseen Itämerenkatu 11-13 kiinteistökokonaisuuteen, jonka kaikki kattavat palvelut ovat myös tämän toimitalon käytössä. Rakennuksella on BREEAM in-use -ympäristösertifikaatti arvosanalla Very Good.

Toimitilat Ruoholahdessa

Helsingin Ruoholahti tarjoaa yrityksille dynaamisen ja keskeisen sijainnin, joka on täydellinen valinta uuden toimitilan tai liiketilan etsintään. Tämä kaupunginosa on tunnettu monipuolisesta yritysilmapiiristään ja modernista kaupunkiympäristöstään.

Ruoholahti on erinomainen valinta yrityksille, jotka arvostavat liikenneyhteyksiä ja keskeistä sijaintia. Alueelle pääsee helposti julkisilla liikennevälineillä ja sieltä on hyvät yhteydet Helsingin keskustaan sekä moottoriteille. Tämä tekee asiakkaiden ja työntekijöiden saapumisesta vaivatonta. Alueella on myös monia palveluita, kuten ravintoloita, kahviloita ja kauppoja, jotka tekevät päivittäisestä arjesta sujuvaa.

Ruoholahti on myös osa Helsingin kasvavaa startup-yhteisöä ja houkuttelee nuoria ja innovatiivisia yrityksiä. Alueella järjestetään säännöllisesti tapahtumia ja verkostoitumismahdollisuuksia, mikä edistää liike-elämän dynamiikkaa ja yhteistyötä eri alojen yritysten välillä.

Jos etsit toimitilaa tai liiketilaa, joka yhdistää keskeisen sijainnin, monipuolisen toimitilatarjonnan ja liike-elämän mahdollisuudet, Ruoholahti on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen vaihtoehto.