Kalasataman Kampus

Tukkutorinkuja 5, 00580 HELSINKI
Jotain kiehtovaa siinä on. Seurata aitiopaikalta, miten Kampusta ympäröivä Kalasatama kasvaa kovaa vauhtia. Alue kohoaa kirjaimellisesti silmissä! Ihmisille avautunut uusi kaupunginosa on yhtenäinen ja virkeä kaupunkikeskus täynnä elämää. Kehityksen syke tarttuu ja Kampuksessa inspiroiva merellinen ympäristö, mukavat naapurit sekä vaivaton työmatka nostattavat luovuutta, tehokkuutta ja työssä viihtymistä. Rakennuksella on BREEAM In-Use ympäristösertifikaatti arvosanalla Excellent.

Kiinteistön palvelut

Parkkipaikkoja
Parkkihalli
Sähköauton lataus
Sähköpyörän lataus
Aulapalvelu
Kokoustiloja
Pyöräpaikkoja
Sosiaalitilat
Ravintola
Auditorio
Kahvila
Sisäpaikkoja pyörille

Kiinteistön ominaisuuksia

Ympäristösertifikaatti BREEAM In-Use Excellent
Valmistumisvuosi 2020
Kerroksia 6
Hissi On

Alueen palvelut

Hyvät tieyhteydet mm. Itäväylä, Lahdenväylä, Teollisuuskatu
Kalasataman metroasema 200 m
Kauppakeskus REDI 200 m
Helsingin keskusta n. 4 km
Teurastamo 600 m

Meren ja metron äärellä

Kalasataman Kampuksen suurin toimija on Kesko. Sen uusi K-Kampus kattaa tiloista valtaosan, noin 25 000 neliötä. Ne saavat rinnalleen modernia, vuokrattavaa toimistotilaa noin 10 000 neliötä, jotka soveltuvat erikokoisille yrityksille.

Rakennuksessa on huomioitu erilaisten tilankäytön tarpeiden jatkuva eläminen. Tiloja voidaan helposti jakaa, yhdistellä ja muunnella talon elinkaaren eri vaiheissa. Kerroksiin tulee paljon luonnonvaloa suurten ikkunoiden ja kattoikkunarakenteen kautta.

Kampuksen kerrospinta-ala on noin 1900 m², ja se voidaan helposti jakaa kahdelle, kolmelle tai neljälle käyttäjälle. Kerroksia on helppo myös yhdistää. Pienimmät vuokrattavat tilat ovat noin 350 m² kokoisia. Tulevat toimijat pääsevät suunnittelemaan tiloistaan mieleisiään.

Katso video

Havainnevideo Kalasataman Kampuksesta

Toimitilat Kalasatamassa

Helsingin Kalasatama tarjoaa yrityksille inspiroivan ja tulevaisuuteen suuntautuneen ympäristön, joka on täydellinen valinta uuden liiketilan tai toimitilan etsintään. Tämä moderni kaupunginosa on kasvamassa nopeasti ja tarjoaa yrityksille monia mahdollisuuksia.

Kalasataman vahvuuksia ovat sen merellinen sijainti ja hyvät kulkuyhteydet. Alueelle pääsee helposti julkisilla liikennevälineillä ja moottoritiet ovat lähellä. Tämä tekee asiakkaiden ja työntekijöiden saapumisesta vaivatonta. Alueella on myös monia palveluita, kuten ravintoloita, kahviloita ja hyvinvointipalveluita, jotka hyödyttävät niin yrityksiä kuin niiden työntekijöitäkin.

Kalasatama edustaa Helsingin kaupungin tulevaisuuden visiota ja tarjoaa yrityksille ainutlaatuisen mahdollisuuden kasvaa ja menestyä. Kalasatama on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen vaihtoehto toimitilaa etsivälle.

Etsitkö toimitilaa Helsingistä?

Varman vuokratoimistotiloja sijaitsee niin Helsingin keskustan historiallisissa kiinteistöissä kuin moderneissa toimistokohteissakin. Helsingin keskustan toimistokiinteistöt sopivat julkisia liikennevälineitä arvostaville yrityksille, jotka kaipaavat näkyvää sijaintia ja monipuolisia palveluita. Autoilijoiden hyvin saavutettavissa ovat erityisesti toimitilamme Pitäjänmäellä ja Ruoholahdessa. Myös Kalasataman Kampus sijaitsee erinomaisten julkisten liikenneyhteyksien varrella aivan kauppakeskus REDIn vieressä.

Katso kaikki Helsingin vapaat toimitilat