Katajanokan Laituri

Katajanokanlaituri 4, 00160 HELSINKI
Katajanokan Laituri on kesällä 2024 valmistuva uudenaikainen toimitalo, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin Katajanokalla meren rannalla. Merkittävään kulttuuriympäristöön sijoittuvaan kiinteistöön tulee myös julkisia tiloja, jolloin se palvelee myös merellisestä sijainnista nauttivia kaupunkilaisia ja matkailijoita. Näkyvät puupinnat sekä rakennuksen persoonallinen muotoilu toimivat vahvoina erottautumistekijöinä alueen muista kiinteistöistä. Valmistuttuaan kiinteistölle tullaan hakemaan LEED Platinum -ympäristösertifikaattia. Viimeiset vapaat toimitilat vuokrataan nyt!

Katso esittelyvideo

Havainnevideo tulevasta Katajanokan Laituri -toimitilakiinteistöstä

Edistyksellinen tulevaisuuden toimitalo

Arkkitehtonisesti erottuvan rakennuksen päärunkomateriaalina käytetään talon päävuokralaisen, Stora Enson, massiivipuuelementtejä. Yhteensä kiinteistössä on vuokrattavaa tilaa noin 16 000 m2. Stora Enson pääkonttorin ja Solo Sokos Hotel Pier 4 -hotellin lisäksi rakennukseen avautuu kesällä 2024 oma ravintola, kaupungin kauneimmat maisemat tarjoava kattoterassi sekä toimitiloja yrityksille ja palveluntarjoajille. Katajanokan Laiturista valmistuu kaupunkikuvallisesti ympäristöönsä sulautuva edistyksellinen toimitalo.

Miksi vuokraisit toimitilan Katajanokalta?

Katajanokka on viehättävä kaupunginosa, joka yhdistää urbaanin kaupunkiympäristön merellisiin maisemiin. Sijainti aivan Helsingin ydinkeskustan tuntumassa tekee Katajanokasta erinomaisen toimitilalokaation yrityksille, jotka haluavat olla lähellä kaupungin liike-elämän keskuksia, mutta kuitenkin omassa rauhallisessa nurkassaan.

Julkiset liikenneyhteydet Katajanokalla ovat hyvät. Lähellä on useita bussi- ja raitiovaunulinjoja sekä Helsingin yliopiston metroasema, joka mahdollistaa sujuvan työmatkustamisen, eikä päärautatieasemakaan ole kaukana. Kävelyetäisyys moniin tärkeisiin palveluihin, kuten ravintoloihin, kahviloihin ja kauppoihin, tekee päivittäisestä työarjesta mukavaa ja houkuttelevaa.

Etsitkö toimitilaa Helsingistä?

Varman vuokratoimistotiloja sijaitsee niin Helsingin keskustan historiallisissa kiinteistöissä kuin moderneissa toimistokohteissakin. Helsingin keskustan toimistokiinteistöt sopivat julkisia liikennevälineitä arvostaville yrityksille, jotka kaipaavat näkyvää sijaintia ja monipuolisia palveluita. Autoilijoiden hyvin saavutettavissa ovat erityisesti toimitilamme Pitäjänmäellä ja Ruoholahdessa. Myös uudiskohteemme Kalasataman kampus sijaitsee erinomaisten julkisten liikenneyhteyksien varrella aivan kauppakeskus REDIn vieressä.

Katso kaikki Helsingin vapaat toimitilat