Katajanokan Laituri

Katajanokanlaituri 4, 00160 HELSINKI
Katajanokan Laituri on rakenteilla oleva toimitalo, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin Katajanokalla meren rannalla. Merkittävään kulttuuriympäristöön sijoittuvaan kiinteistöön tulee myös julkisia tiloja, jolloin se palvelee myös merellisestä sijainnista nauttivia kaupunkilaisia ja matkailijoita. Näkyvät puupinnat sekä rakennuksen persoonallinen muotoilu toimivat vahvoina erottautumistekijöinä alueen muista kiinteistöistä. Valmistuttuaan kiinteistölle tullaan hakemaan LEED Platinum -ympäristösertifikaattia.

Edistyksellinen tulevaisuuden toimitalo

Rakennuksen päärunkomateriaalina käytetään talon päävuokralaisen, Stora Enson, massiivipuuelementtejä. Kiinteistössä on vuokrattavaa tilaa noin 16 000 m2. Stora Enson pääkonttorin ja hotellin lisäksi rakennukseen on tulossa ravintola, kattoterassi sekä toimitiloja yrityksille ja palveluntarjoajille. Katajanokan Laiturista valmistuu kaupunkikuvallisesti ympäristöönsä sulautuva edistyksellinen toimitalo.

Etsitkö toimitilaa Helsingistä?

Varman vuokratoimistotiloja sijaitsee niin Helsingin keskustan historiallisissa kiinteistöissä kuin moderneissa toimistokohteissakin. Helsingin keskustan toimistokiinteistöt sopivat julkisia liikennevälineitä arvostaville yrityksille, jotka kaipaavat näkyvää sijaintia ja monipuolisia palveluita. Autoilijoiden hyvin saavutettavissa ovat erityisesti toimitilamme Pitäjänmäellä ja Ruoholahdessa. Myös uudiskohteemme Kalasataman kampus sijaitsee erinomaisten julkisten liikenneyhteyksien varrella aivan kauppakeskus REDIn vieressä.

Katso kaikki Helsingin vapaat toimitilat