Kauppakeskus Willa

Hämeenkatu 9, 05800 HYVINKÄÄ
Kauppakeskus Willa sijaitsee Hyvinkäällä ja on Suomen kahdeksanneksi suurin kauppakeskus. Willa sijaitsee Hyvinkään ydinkeskustassa, ja se on alueen kaupallinen keskittymä. Hyvinkään lisäksi lähivaikutusalueeseen kuuluvat Riihimäki, Järvenpää, Tuusula ja Nurmijärven pohjoisosa. Asukkaita tällä alueella on noin 120 000. Rakennuksella on BREEAM In-Use ympäristösertifikaatti arvosanalla Very Good.

Kiinteistön palvelut

Kahvila
Ravintola
Pakettiautomaatti
Parkkipaikkoja
Parkkihalli
Pyöräpaikkoja

Kiinteistön ominaisuuksia

Rakennusvuosi 2012
Kerroksia 4
Liiketiloja 54 000 m2
Kävijämäärät 7,1 milj. asiakaskäyntiä (2020)
Parkkipaikkoja 1 600 kpl
Aurinkopaneeleita 1 000 kpl

Alueen palvelut

Kauppakeskukset kattavat palvelut
Hyvinkään juna-asema 500 m
Lukuisia bussilinjoja vierestä
Sijainti Hyvinkään keskustassa

Palveluntarjoajat

Kauppakeskus Willassa on noin 100 liikettä, jotka tarjoavat muotia, makuelämyksiä, kodinsisustusta, hyvinvointia ja vapaa-ajan tuotteita. Niitä täydentää monipuolinen ravintolamaailma. Willan ankkurivuokralaisia ovat K-Citymarket, Prisma, Lindex, H&M, Halonen, New Yorker, Alko, Intersport ja Stadium.

Voimakkaasti kehittyvä kaupallinen keskus

Willa avattiin vuonna 2012 ja siellä on 53 400 m² vuokrattavaa liikepinta-alaa. Lisäksi siellä on 4600 m² toimistotilaa ja 70 asuntoa. Kauppakeskuksen katolla on oma 1000 paneelin aurinkovoimala. Hyvinkää on voimakkaasti kehittyvä kaupunki lähellä pääkaupunkiseutua, ja se on laajan alueen kaupallinen keskus. Alueelle rakennetaan paljon uusia asuinalueita, ja kaupallisen toiminnan määrä on kasvussa.