Malminkatu 28

Malminkatu 28, 00100 HELSINKI
Malminkatu 28 on 70-luvun arkkitehtuuria edustava toimistokiinteistö hyvällä paikalla Helsingin Kampissa, metroaseman ja Kampin keskuksen tuntumassa. Talo pitää sisällään modernia ja valoisaa avotoimistotilaa, joiden muunneltavuuden ansiosta voimme tehdä tiloista yrityksenne näköiset ja parhaalla mahdollisella tavalla toimintaanne tukevat. Rakennuksella on BREEAM in-use -ympäristösertifikaatti arvosanalla Good.

Kiinteistön palvelut

Parkkipaikkoja
Pyöräpaikkoja
Sosiaalitilat

Kiinteistön ominaisuuksia

Verkko Modernit tietoliikenneyhteydet
Lämmitysmuoto Kaukolämpö
Jäähdytys On
Remontoitu 2015
Rakennusvuosi 1977

Alueen palvelut

Keskustan palvelut vieressä
Helsingin rautatieasemalle 850 m
Kampin kauppakeskus kulman takana
Forumin parkkihalli vieressä
Erinomaiset metro-, bussi- ja raitiovaunuyhteydet

Uusi toimitilanne Kampin palveluiden äärellä?

Kuvittele ihana lounas työpäivän lomassa jossain korttelin suosikkiravintoloista tai happihyppely kulman takana sijaitsevassa Lastenlehdon puistossa. Ehkä otat kahvikupposen asiakkaan kanssa Hietalahden kauppahallissa vain muutaman minuutin päässä toimistolta?

Loistavalta paikalta Helsingin keskustasta on nyt tarjolla muutama vuosi sitten remontoitua toimitilaa. Aivan Kampin metroaseman ja Kampin keskuksen tuntumassa sijaitseva kiinteistö on valmistunut vuonna 1977 ja sen kauniisti patinoitunut julkisivu luo rakennukselle aikakautensa mukaisen ilmeen. Tämä osin kolme-, osin kuusikerroksinen toimistorakennus tarjoaa joustavia tiloja monenlaisille toimijoille.

Keskeinen sijainti suosii asiakastyötä tekeviä ja toimistolle saapuminenkin on vaivatonta erinomaisten julkisen liikenteen yhteyksien ansiosta. Kuljit sitten mieluiten metrolla, bussilla tai raitiovaunulla, pysäkit löytyvät muutaman askeleen päästä konttorilta. Autoilijoita puolestaan palvelevat keskustan suuri maanalainen parkkihalli tai perinteisempi kadunvarsipysäköinti.

Etsitkö toimitilaa Helsingistä?

Varman vuokratoimistotiloja sijaitsee niin Helsingin keskustan historiallisissa kiinteistöissä kuin moderneissa toimistokohteissakin. Helsingin keskustan toimistokiinteistöt sopivat julkisia liikennevälineitä arvostaville yrityksille, jotka kaipaavat näkyvää sijaintia ja monipuolisia palveluita. Autoilijoiden hyvin saavutettavissa ovat erityisesti toimitilamme Pitäjänmäellä ja Ruoholahdessa. Myös uudiskohteemme Kalasataman kampus sijaitsee erinomaisten julkisten liikenneyhteyksien varrella aivan kauppakeskus REDIn vieressä.

Katso kaikki Helsingin vapaat toimitilat