Salme

Salmisaarenaukio 2, 00180 HELSINKI
Pääkonttoritason toimitilaa merellisissä maisemissa. Ruoholahden ja Länsiväylän kupeessa sijaitseva Salmisaari on kaupunkilaiseen elämäntyyliin sopiva yrityspuistomainen alue, joka toimii useiden perinteikkäiden yritysten tukikohtana. Useista käytännöllisten ja tasokkaiden tilojen korkeista ikkunoista avautuu merimaisema. Tilat ovat tarjonneet puitteet menestyksekkäälle yritystoiminnalle vuodesta 2009.

Kiinteistön palvelut

Auditorio
Aulapalvelu
Catering
Kahvila
Ravintola
Kokoustiloja
Kuntosali
Parkkihalli
Pesulapalvelu
Pyöräpaikkoja
Sisäpaikkoja pyörille
Saunaosasto
Sosiaalitilat
Sähköauton lataus

Alueen palvelut

Ruoholahden metroasema n. 1000 m
Bussipysäkki n. 100 m (Linja 15 Ruoholahti-Salmisaari)
Länsiväylän liittymä vieressä
Kauppakeskus Ruoholahti n. 800 m
Salmisaaren liikuntakeskus n. 100 m

Vaikuttava sijainti meren rannalla

Salmisaarenaukion modernin toimistotalon valtti on sen vaikuttava sijainti aivan meren rannassa. Valoisan rakennuksen toimitilat tarjoavat merinäköalojen lisäksi silmää miellyttävät, tyylikkäät sisätilat, jotka toteutetaan käyttäjän toiveiden mukaan esimerkiksi avo- tai monitilatoimistoina.

Arkea helpottavat palvelut samasta talosta

Aulapalvelu huolehtii vieraiden vastaanotosta, lisäksi kiinteistössä toimii monipuolinen kahvila ja laadukas henkilöstöravintola. Kokoustarjoilut kuuluvat ravintolan palveluihin, ja talosta voi vuokrata neuvottelutiloja. Vuokralaiset voivat hyödyntää tiloissaan kiinteistössä toimivan siivousliikkeen palveluja.

Etsitkö toimitilaa Helsingistä?

Varman vuokratoimistotiloja sijaitsee niin Helsingin keskustan historiallisissa kiinteistöissä kuin moderneissa toimistokohteissakin. Helsingin keskustan toimistokiinteistöt sopivat julkisia liikennevälineitä arvostaville yrityksille, jotka kaipaavat näkyvää sijaintia ja monipuolisia palveluita. Autoilijoiden hyvin saavutettavissa ovat erityisesti toimitilamme Pitäjänmäellä ja Ruoholahdessa. Myös uudiskohteemme Kalasataman kampus sijaitsee erinomaisten julkisten liikenneyhteyksien varrella aivan kauppakeskus REDIn vieressä.

Katso kaikki Helsingin vapaat toimitilat