Valimo Park

Valimotie 16, 00380 HELSINKI
Valimo Park on moderni, hiljattain kokonaisvaltaisesti remontoitu toimistotalo hyvillä palveluilla ja erinomaisella sijainnilla. Talo sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Valimon juna-asemalta ja liikenneyhteydet ovat alueella hyvät. Rakennuksella on BREEAM In-Use ympäristösertifikaatti arvosanalla Very Good.

Kiinteistön palvelut

Auditorio
Aulapalvelu
Catering
Kahvila
Kokoustiloja
Kuntosali
Liikuntatila
Pakettiautomaatti
Parkkihalli
Parkkipaikkoja
Pesulapalvelu
Pyöräpaikkoja
Ravintola
Saunaosasto
Sisäpaikkoja pyörille
Sosiaalitilat
Sähköauton lataus
Sähköpyörän lataus
Varastotiloja

Kiinteistön ominaisuuksia

Ympäristösertifikaatti BREEAM In-Use Very Good

Alueen palvelut

Valimon juna-asema n. 100 m
Kehä I, Vihdintie, Hämeenlinnanväylä ja ykköstie hyvin saavutettavissa
Helsingin keskustaan 7,5 km (n. 18 min junalla)
Lentokentälle n. 20 min autolla
Lähikaupat S-Market ja Lidl n. 500 m
Alueella useita lounasravintoloita

Täyden palvelun kiinteistö hyvien kulkuyhteyksien äärellä

Valimo Park on monipuolinen toimistotalo, jossa vuokralaisiaan palvelee lounasravintola ja aulapalvelu. Kiinteistössä on vuokrattavia kokoustiloja erilaisiin kokoustarpeisiin, auditorio, edustustilat sekä saunaosasto. Valimo Parkin tiloja on uusittu ja yleiset tilat ovat modernit ja siistit. Alueelle on hyvät julkiset liikenneyhteydet myös busseilla ja omalla autolla.

Etsitkö toimitilaa Helsingistä?

Varman vuokratoimistotiloja sijaitsee niin Helsingin keskustan historiallisissa kiinteistöissä kuin moderneissa toimistokohteissakin. Helsingin keskustan toimistokiinteistöt sopivat julkisia liikennevälineitä arvostaville yrityksille, jotka kaipaavat näkyvää sijaintia ja monipuolisia palveluita. Autoilijoiden hyvin saavutettavissa ovat erityisesti toimitilamme Pitäjänmäellä ja Ruoholahdessa. Myös uudiskohteemme Kalasataman kampus sijaitsee erinomaisten julkisten liikenneyhteyksien varrella aivan kauppakeskus REDIn vieressä.

Katso kaikki Helsingin vapaat toimitilat