Valimotie 9-11

Valimotie 9-11, 00380 HELSINKI
Etsitkö kustannustehokasta toimitilaa modernista ja monipuolisesta toimistotalosta? Valimotie 9-11 tarjoaa juuri sen, mitä yrityksesi tarvitsee ja paljon muuta. Pääkonttoritasoinen toimistokiinteistö sijaitsee Helsingin Piilaaksonakin tunnetulla Pitäjänmäen yritysalueella. Hiljattain uusitut aulatilat aulapalveluineen sekä talon oma ravintola ottavat saapujan kutsuvina vastaan ja palveluvalikoimaltaan erinomainen Valimotie 9-11 pitää käyttäjästään huolta. Rakennuksella on BREEAM In-Use ympäristösertifikaatti arvosanalla Good.

Kiinteistön palvelut

Parkkipaikkoja
Parkkihalli
Sähköauton lataus
Aulapalvelu
Kokoustiloja
Kuntosali
Pyöräpaikkoja
Sosiaalitilat
Ravintola
Auditorio
Kahvila

Kiinteistön ominaisuuksia

Kerroksia 6
Rakennusvuosi 1998
Viimeksi remontoitu 2016-2019
Energiaremontti 2022 / aurinkopaneelit ja talotekniikan päivitys
Ympäristösertifikaatti BREEAM In-Use Good

Alueen palvelut

Hyvät bussiyhteydet ympäri pk-seutua
Liikenneyhteydet autolla mm. Vihdintie ja Turun moottoritie
Pikaraitiotie Raide-Jokerin pysäkki 300 m (tulossa)
Lidl 450 m, S-Market 600 m
Valimon asema 450 m, Pitäjänmäen asema 1700 m

Paljon palveluita, hyvät kulkuyhteydet

Valimotie 9-11 on edustava toimistokiinteistö hyvällä sijainnilla. Se tarjoaa muunneltavia, moderneja ja valoisia toimistotiloja eri kokoisille yrityksille. Tämä täyden palvelun toimistotalo sijaitsee yhdessä Pitäjänmäen parhaista kohteista, jossa on helppo liikkua ja saapua niin julkisilla kuin omalla kulkuvälineelläkin.

Kiinteistön pohjakerroksesta löytyy tasokas kokous- ja neuvottelukeskus, jossa voi järjestää tapaamisia kaiken kokoisille ryhmille. Tiloissa on kattavat AV-laitteistot ja tarvittava tekninen tuki. Ravintola Feron catering-palvelu huolehtii kokousvieraiden ruokailusta tarjoten laadukasta, kotimaista lähiruokaa. Lisäksi 6. kerroksesta on mahdollista vuokrata edustussaunatila, joka tarjoaa viihtyisän kabinetti- ja kattoterassitilan.

Vastuullista ja ajatonta toimitilaa

Vuoden 2022 aikana kiinteistöön tehtiin mittava energiatehokkuushanke, jonka myötä kiinteistöä jäähdytetään ja lämmitetään nykyisin vesi-ilmalämpöpumpuilla. Lisäksi katolle on asennettu aurinkopaneelit. Tällä hetkellä talo on tekniikaltaan hyvin energiatehokas, nykyaikainen toimistotalo.

Toimitiloilla on Euroopan johtavan rakentamisen ympäristöluokitusjärjestelmän mukainen BREEAM In-Use Good -tason sertifiointi. Sertifikaatti kertoo kiinteistön ympäristösuorituskyvystä, kuten energiatehokkuudesta, veden kulutuksesta, materiaalivalinnoista, jätehuollon ja ympäristöjohtamisen perusteella.

Työmatka sujuu julkisilla, autolla tai polkien

Saavut Valimotie 9-11:een helposti julkisilla kulkuvälineillä, autolla tai polkupyörällä. Valimon juna-asema on vain viiden minuutin kävelymatkan päässä, ja lähimmät bussipysäkit ovat vieläkin lähempänä. Autolla saapuville on tarjolla runsaasti parkkitilaa sekä sähköauton latauspaikkoja. Työmatkapyöräilijöille löytyy turvallinen polkupyöräparkki sekä puku- ja suihkutilat.

Pitäjänmäki on elinvoimainen ja kehittyvä alue, joka tunnetaan monipuolisista yrityksistään ja palveluistaan. Alueen tarjonta sisältää muun muassa kattavan valikoiman lounasravintoloita, kongressikeskuksen, terveyspalveluita ja monipuolisia liikunta- ja harrastusmahdollisuuksia. Valimotie 9-11 sijaitsee keskellä tätä dynaamista ympäristöä, joten yrityksesi pääsee nauttimaan kaikista alueen eduista.

Etsitkö toimitilaa Helsingistä?

Varman vuokratoimistotiloja sijaitsee niin Helsingin keskustan historiallisissa kiinteistöissä kuin moderneissa toimistokohteissakin. Helsingin keskustan toimistokiinteistöt sopivat julkisia liikennevälineitä arvostaville yrityksille, jotka kaipaavat näkyvää sijaintia ja monipuolisia palveluita. Autoilijoiden hyvin saavutettavissa ovat erityisesti toimitilamme Pitäjänmäellä ja Ruoholahdessa. Myös uudiskohteemme Kalasataman kampus sijaitsee erinomaisten julkisten liikenneyhteyksien varrella aivan kauppakeskus REDIn vieressä.

Katso kaikki Helsingin vapaat toimitilat