Varmantalo

Hämeenkatu 9, 33100 TAMPERE
Varmantalo sijaitsee erinomaisella paikalla Tampereen ydinkeskustassa, lyhyen matkan päässä rautatieasemasta. Kiinteistön toimistotilat ovat tilavia ja tarjoavat yrityksille laadukkaat puitteet. Rakennuksella on BREEAM in-use -ympäristösertifikaatti arvosanalla Good.

Kiinteistön palvelut

Parkkihalli
Kahvila

Kiinteistön ominaisuuksia

Rakennusvuosi 1937
Remonttivuosi 2004
Kerroksia 6
Pysäköinti Hissiyhteys P-Hämppiin

Alueen palvelut

Sijainti Tampereen keskustassa
Tampereen rautatieasema 300 m
Koskipuiston raitiovaunupysäkki 80 m
Scandic 100 m | Sokos Hotel Ilves 270 m
Koskikeskus 290 m

Parhaalla keskustasijainnilla

Funkkistyylisen 30-luvulla valmistuneen Varma-talon erinomainen sijainti Tampereen ydinkeskustassa sekä alueen vilkas ja monipuolinen palvelutarjooma tekevät kiinteistöstä kysytyn kohteen. 2004 peruskorjatun kiinteistön toimistotilat ovat laadukkaita ja tarjoavat erinomaisen työympäristön erilaisille toimijoille. Kiinteistöstä on suora yhteys talon parkkihalliin ja sen kivijalan liiketilat tuovat ympäristöön elämää.

Etsitkö toimitilaa Tampereelta?

Varman vuokrattavat toimistotilat sijaitsevat Tampereen keskusta-alueella hyvien liikenneyhteyksien varrella. Näistä suurimpana Finlaysonin historiallinen teollisuusalue on yksi Tampereen keskustan merkittävimmistä, tunnetuimmista ja moderneimmista työskentely-ympäristöistä. Kaikki Tampereella sijaitsevat toimistotilamme ovat hyvin muunneltavissa yrityksesi tarpeisiin.

Katso kaikki Tampereen vapaat toimitilat