Avia Forum

Robert Huberintie 3b, 01510 VANTAA
Nykyaikainen toimistokohde Vantaan Aviapoliksessa, Kehä III:n varrella ja vain viiden minuutin ajomatkan päässä lentokentältä. Nopeasti kehittyvä Aviapolis tarjoaa hyvän sijainnin lähellä lentokenttää, Kehä III:sta ja Tuusulanväylää. Avia Forum on myös lähellä Scandicin hotellia ja kongressikeskusta. Kiinteistöllä on BREEAM In-Use ympäristösertifikaatti arvosanalla Good.

Kiinteistön palvelut

Aulapalvelu
Parkkipaikkoja
Ravintola

Kiinteistön ominaisuuksia

Ympäristösertifikaatti BREEAM In-Use Good
Rakennusvuosi 2002
Kerroksia 5
Hissi On

Alueen palvelut

Lentokenttä 5 min ajomatkan päässä
Hyvät liikenneyhteydet mm. Kehä III ja Tuusulanväylä
Kauppakeskus Jumbo lähellä
Scandicin hotelli- ja kongressikeskus lähellä

Liikenneyhteyksien varrella kotimaahan ja maailmalle

Aviapolis sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä, ja se on yksi pääkaupunkiseudun nopeimmin kasvavista yritysalueista. Kauppakeskus Jumbon ja Viihdekeskus Flamingon palvelut sijaitsevat lähellä.

Tiloja tarpeesi mukaan

Avia Priman vuokrattavat toimitilat ovat moderneja, ja niitä on mahdollista muunnella vuokralaisen tarpeiden mukaan. Tiloja on sekä isommille toimijoille että pientoimistoa tarvitseville. Talon neljäs kerros on vasta remontoitu pientoimistoiksi, joten yhdenkin huoneen vuokraaminen on mahdollista. Kiinteistössä on aulapalvelu, henkilöstöravintola ja vuokrattavia autopaikkoja.

Etsitkö toimitilaa Vantaalta?

Varman toimitilat Vantaalla sijaitsevat Aviapoliksen alueella, Avia Priman toimitilakiinteistössä. Kiinteistössä vuokrattavat toimitilat ovat moderneja ja niiden muunteleminen vuokralaisten tarpeiden mukaan on mahdollista. Toimistotiloja on tarjolla niin isommille toimijoille kuin pientoimistoja etsiville yrityksillekin.

Katso kaikki Vantaan vapaat toimitilat