Toimistotilat Vantaa: toimisto Aviapoliksen alueella mahdollistaa helpot siirtymät Kehä III pitkin

Varman toimitilat Vantaalla sijaitsevat Aviapoliksen alueella, Avia Priman toimitilakiinteistössä. Kiinteistössä vuokrattavat toimitilat ovat moderneja ja niiden muunteleminen vuokralaisten tarpeiden mukaan on mahdollista. Toimistotiloja on tarjolla niin isommille toimijoille kuin pientoimistoja etsiville yrityksillekin.

Avia Priman pihasta löytyvät autopaikat ja sijainti Kehä III varrella mahdollistavat esimerkiksi työtehtävissä liikkumisen ympäri kaupunkia. Lentokenttä puolestaan sijaitsee vain viiden minuutin ajomatkan päässä.

Toimitilojen yhteydessä vuokralaisille on tarjolla aulatilat, neuvottelutiloja sekä lounasravintola. Myös Kauppakeskus Jumbo ja Viihdekeskus Flamingo sijaitsevat lyhyen ajomatkan päässä.

Toimitilavuokraus Vantaa – näin toimitilan vuokrausprosessi etenee

  1. Ota yhteyttä meihin lomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla.
  2. Asset Managerimme ottaa sinuun yhteyttä, kartoittaa tilantarpeesi ja ehdottaa sopivia toimitilavaihtoehtoja Vantaalta.
  3. Tutustu Asset Managerimme kanssa potentiaalisimpiin kohteisiin paikan päällä – eri tilat tuntuvat erilaisilta!
  4. Neuvottele vuokrasopimus kuntoon Asset Managerimme kanssa: toimiston vuokraan vaikuttavat tilan lisäksi myös vuokra-aika ja toimistossa tehtävät muutostyöt.
  5. Sopimusten allekirjoittamisen jälkeen teemme mahdollisesti sovitut muutokset toimitilan sisustukseen ja tilajakoon.
  6. Vuokraamasi tila on käytössäsi sovitusta päivästä alkaen ja tuttu Asset Manager toimii yhteyshenkilönäsi Varmalle myös vuokra-aikana.

Ota yhteyttä »

4 syytä vuokrata Vantaan toimitilat juuri Varmalta

Kaikki Vantaalla vuokraamamme toimitilat ovat myös omistuksessamme.

Koska omistamme toimitilakiinteistöt itse, haluamme myös pitää ne hyvässä kunnossa. Hyväkuntoiset, peruskorjatut ja siistit tilat ovat sekä meidän että asiakkaidemme etu.

Varman asiakkaana saat myös henkilökohtaista palvelua matalalla kynnyksellä. 

Neuvottelet vuokrasopimuksesi suoraan Asset Managerimme kanssa, joka myös huolehtii yrityksesi tilaan liittyvistä tarpeista vuokrasopimuskauden aikana.

Voit luottaa, että kommunikointimme on suoraviivaista ja päätöksentekomme nopeaa. 

Tilamuutoksiin ja vuokran hintoihin liittyen Asset Managerimme vastaavat sinulle itse, joten sinun ei tarvitse odottaa usean eri tahon hyväksyntää. Jos mieleisesi toimitila on jo vapaana, saamme vuokrasopimukset kuntoon ja tilan käyttöösi tarvittaessa hyvinkin ripeästi.

Varma on myös vastuullinen toimija, joka panostaa kiinteistöiden energiatehokkuuteen elinkaaren kaikissa vaiheissa.

Kiinteistösijoitustoimintamme on pitkäjänteistä työtä ja toimintamme keskiössä ovat pitkän aikavälin investoinnit.

Etkö löytänyt verkkosivuiltamme sopivaa toimitilaa Vantaalta? Ota meihin yhteyttä.

Vaikka verkkosivuillamme ei olisi juuri nyt sinun tarpeisiisi sopivaa toimitilaa, suosittelemme silti ottamaan meihin yhteyttä. Asset Managerimme osaavat kertoa vapautuuko sinulle sopivalla aikataululla toimistoja, joita emme vielä ole lisänneet verkkosivuillemme.

Kuulemme mielellämme tilantarpeistasi jo hyvissä ajoin, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä, kun toiveitasi vastaava toimitila on vapautumassa ja vuokrattavissa.

Ota yhteyttä »

Toimitilat Vantaa FAQ

Onko Vantaalla vuokrattavien toimitilojen yhteydessä autopaikkoja?

Vantaalla sijaitsevan toimistokiinteistömme Avia Priman yhteydestä löytyy hyvin autopaikkoja.

Paljonko toimiston vuokraaminen Vantaalla maksaa ja kuinka pitkiä vuokrasopimukset ovat?

Toimiston vuokra Vantaalla riippuu paljon kohteen sijainnista ja tilan koosta, mutta lisäksi myös vuokra-aika ja tilaan asiakkaan toiveesta tehtävät muutostyöt vaikuttavat vuokratasoon. Neuvottelemme jokaisen toimiston vuokran tapauskohtaisesti ja tilasta riippuen teemme sekä toistaiseksi voimassa olevia että määräaikaisia vuokrasopimuksia.

Mitä palveluita Vantaalla vuokrattavien toimitilojen yhteydessä on?

Vantaalla sijaitsevasta toimitilakiinteistöistämme, Avia Primasta, löytyvät aulapalvelu, hyvät kokoustilat ja lounasravintola. Kauppakeskus Jumbo sijaitsee lyhyen ajomatkan päässä.

Kuinka paljon Vantaalla vuokrattavan toimiston tilaratkaisuita voi muunnella?

Vuokraamamme toimitilat ovat pääsääntöisesti hyvin asiakkaan toiveiden mukaan muokattavissa ja personoitavissa. Toisinaan kiinteistön rakenteelliset ratkaisut saattavat hieman vaikuttaa muunneltavuuteen. Halutessasi arkkitehtimme auttavat sinua hahmottamaan vaihtoehtoisia tilankäyttötapoja.

Millä Vantaalla vuokrattavilla toimitiloilla on ympäristösertifikaatti?

Lähes kaikilla Varman toimitilakohteilla on BREEAM-ympäristösertifikaatti. Työskentelemme tavoitteellisesti vastuullisuuden parissa: tavoitteemme mukaan 2025 mennessä kaikkien kiinteistöjemme sähkö on päästötöntä, ja vuoteen 2030 mennessä myös kaikkien kiinteistöjemme lämpö on päästötöntä.