Hiihtäjäntie 1

Hiihtäjäntie 1, 00810 HELSINKI
Asuinkiinteistö Helsingin Herttoniemessä. Kiinteistön katutasossa on vuokrattavia liiketiloja. Hiihtäjäntie 1 on modernien, vaaleiden kerrostalojen naapurusto erinomaisella paikalla. Talot sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä Herttoniemen metroasemalta ja bussiterminaalista. Kohteen välityksestä vastaa Colliers.

Liiketilaa tiheässä asukaskeskittymässä

Hiihtäjäntie 1 koostuu kahdesta asuintalosta, joiden kivijalassa toimii erilaisia liikkeitä ja myymälöitä. Kauppakeskus Megahertsi sijaitsee lyhyen matkan päässä, ja metrolla pääsee nopeasti myös esimerkiksi Itikseen tai Kalasataman Rediin. Alueelle on hyvät julkiset liikenneyhteydet myös busseilla ja omalla autolla Itäväylää pitkin, jolla sijaitsee myös Roihuvuorentien kiinteistömme. Katutasossa sijaitsevia liiketiloja on harvoin tarjolla, mutta ajantasaista tilannetta kannattaa kysellä, mikäli sijainti kiinnostaa.

Liiketilat Herttoniemi

Helsingin Herttoniemi tarjoaa yrityksille erinomaisen mahdollisuuden uuden liiketilan tai toimitilan etsintään. Tämä vilkas kaupunginosa sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä Helsingin keskustasta, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon liiketoiminnalle. Herttoniemi tunnetaan monipuolisesta yritysilmapiiristään ja se tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia eri alojen yrityksille.

Yksi Herttoniemen vahvuuksista on sen erinomaiset liikenneyhteydet. Alueella on hyvät julkisen liikenteen yhteydet, mukaan lukien metroasema ja useita bussilinjoja. Lisäksi Helsingin moottoritiet ovat vain kivenheiton päässä, mikä helpottaa asiakkaiden ja työntekijöiden saapumista yritykseesi.

Herttoniemi tarjoaa liiketiloja eri kokoisille yrityksille. Voit valita modernit toimistotilat tai liiketilat, jotka vastaavat yrityksesi tarpeita. Alueen monipuolinen palveluvalikoima, kuten ravintolat, kaupat ja vapaa-ajanviettomahdollisuudet, tekee Herttoniemestä houkuttelevan paikan niin yrityksille kuin niiden työntekijöillekin.

Kaiken kaikkiaan Herttoniemi on dynaaminen ja elävä kaupunginosa, joka tarjoaa yrityksille loistavat puitteet menestyä. Olipa kyseessä sitten uuden liiketilan tai toimitilan etsintä, Herttoniemi on alue, joka kannattaa ehdottomasti ottaa huomioon.

Etsitkö toimitilaa Helsingistä?

Varman vuokratoimistotiloja sijaitsee niin Helsingin keskustan historiallisissa kiinteistöissä kuin moderneissa toimistokohteissakin. Helsingin keskustan toimistokiinteistöt sopivat julkisia liikennevälineitä arvostaville yrityksille, jotka kaipaavat näkyvää sijaintia ja monipuolisia palveluita. Autoilijoiden hyvin saavutettavissa ovat erityisesti toimitilamme Pitäjänmäellä ja Ruoholahdessa. Myös uudiskohteemme Kalasataman kampus sijaitsee erinomaisten julkisten liikenneyhteyksien varrella aivan kauppakeskus REDIn vieressä.

Katso kaikki Helsingin vapaat toimitilat