John S

John Stenbergin ranta 2, 00530 HELSINKI
John Stenbergin ranta 2 – John S. on hieno punatiilinen talo aivan Pitkänsillan kupeessa, Helsingin Hakaniemessä. Talo toimi pitkään Wärtsilän pääkonttorina, ja nyt siitä on rakentunut upea monen käyttäjän toimistotalo. Kiinteistö koostuu kahdesta osasta. Vanhempi puoli on rakennettu vuonna 1938, ja se on Museoviraston suojelema. Kiinteistössä tehtiin 2019 yleisten tilojen remontti, jossa uudistettiin talon ilmettä ja henkeä.

Kiinteistön palvelut

Aulapalvelu
Ravintola
Kuntosali
Sosiaalitilat
Kokoustiloja
Parkkihalli
Sähköauton lataus
Sisäpaikkoja pyörille

Kiinteistön ominaisuuksia

Ympärsitösertifikaatti BREEAM Good
Kerroksia 8
Rakennusvuosi 1938
Peruskorjausvuosi 2004
Viihtyvyysparannus 2019

Alueen palvelut

Hakaniemen metroasema 350 m
Hakaniemen raitiovaunupysäkki 300 m
Hakaniemen bussiasema 300 m
Helsingin rautatieasema 1 km
Hakaniemen kauppahalli 350 m

Upealla paikalla Eläintarhanlahden äärellä

John Stenbergin ranta 2 on jykevä toimistotalo, joka tarjoaa yrityksille modernit tilat erinomaisten liikenneyhteyksien varrelta. Lähellä on monipuoliset palvelut, ja talon omatkin palvelut ovat ensiluokkaiset. Aulapalvelun lisäksi talossa on oma henkilöstöravintola, vuokrattavia neuvottelutiloja sekä komeat edustustilat. Talon ilmeen uudistus valmistui keväällä 2019.

Helppo kulkea, palvelut lähellä

Hakaniemen ja keskustan monipuoliset palvelut sijaitsevat kävelyetäisyydellä. Julkisen liikenteen yhteydet ovat erinomaiset. Hakaniemen torin varrella pysähtyvät niin raitiovaunut, bussit kuin metrokin. Helsingin keskustaankaan ei ole pitkä matka ja rautatieasemalle kävelet kymmenessä minuutissa.

Etsitkö toimitilaa Helsingistä?

Varman vuokratoimistotiloja sijaitsee niin Helsingin keskustan historiallisissa kiinteistöissä kuin moderneissa toimistokohteissakin. Helsingin keskustan toimistokiinteistöt sopivat julkisia liikennevälineitä arvostaville yrityksille, jotka kaipaavat näkyvää sijaintia ja monipuolisia palveluita. Autoilijoiden hyvin saavutettavissa ovat erityisesti toimitilamme Pitäjänmäellä ja Ruoholahdessa. Myös uudiskohteemme Kalasataman kampus sijaitsee erinomaisten julkisten liikenneyhteyksien varrella aivan kauppakeskus REDIn vieressä.

Katso kaikki Helsingin vapaat toimitilat