Valimotie 9-11

Valimotie 9-11 on nykyaikainen toimistotalo, joka sijaitsee Helsingin Pitäjänmäellä. Kiinteistöllä on hyvä sijainti lähellä Vihdintietä ja Valimon juna-asemaa. Talon modernit tilat ja hyvät palvelut tarjoavat yrityksellesi erinomaisen kokonaisuuden. Tule tutustumaan!

Valimotie 9-11, 00380 Helsinki

Valimotie 9-11 on edustava toimistokiinteistö hyvällä sijainnilla. Se tarjoaa muunneltavia, moderneja ja valoisia toimistotiloja yrityksille. Kiinteistössä on suosittu lounasravintola, catering- ja kokouspalvelut, aulapalvelu sekä saunatilat edustustilaisuuksia varten. Kiinteistö on hyvin saavutettavissa sekä omalla autolla että julkisilla liikennevälineillä.

Kiinteistöllä on BREEAM In-use -ympäristösertifikaatti luokituksella Good.

Valimotie 9-11 tarjoaa muunneltavia, moderneja ja valoisia toimistotiloja yrityksille. Kiinteistössä on suosittu lounasravintola, catering- ja kokouspalvelut, aulapalvelu sekä saunatilat edustustilaisuuksia varten. Kiinteistö on hyvin saavutettavissa sekä omalla autolla että julkisilla liikennevälineillä.

Kiinteistöllä on BREEAM In-use -ympäristösertifikaatti luokituksella Good.

Palvelut ja yhteydet

Pitäjänmäen vilkas toimistokeskittymä tarjoaa yrityksille monipuolisia palveluja. Hyvien julkisten liikenneyhteyksien ansiosta Helsingin keskustaankin pääsee vain vartissa.

Juna-asemalle on noin 700 metrin matka. Lähimmät bussipysäkit sijaitsevat 200 metrin päässä. Hyvät yhteydet eripuolille pääkaupunkiseutua Vihdintietä, Turun moottoritietä ja Kehä I:stä pitkin.

Kiinteistössä on aulapalvelu, kokous- ja catering-palvelut, lounasravintola ja edustussauna.

Lähellä on mm. useita lounasravintoloita, kuntosali ja Taitotalon kongressikeskus.

Toimistotila Valimotie 9-11, malli.
Valimotie 9-11 kokoustila.
Valimotie 9-11 lounasravintola.

Vapaat toimitilat

Jätä tästä kiinteistöpäällikölle yhteydenottopyyntö.


Hyväksyn tietojeni käytön sivuston tietosuojakäytännön mukaisesti.