Valimotie 9-11

Valimotie 9-11 on nykyaikainen toimistotalo, joka sijaitsee Helsingin Pitäjänmäellä. Kiinteistöllä on hyvä sijainti lähellä Vihdintietä ja Valimon juna-asemaa. Talon modernit tilat ja hyvät palvelut tarjoavat yrityksellesi erinomaiset puitteet. Tule tutustumaan!

Valimotie 9-11, 00380 Helsinki

Valimotie 9-11 on edustava toimistokiinteistö hyvällä sijainnilla. Se tarjoaa muunneltavia, moderneja ja valoisia toimistotiloja eri kokoisille yrityksille. Kiinteistössä on suosittu lounasravintola, catering- ja kokouspalvelut, aulapalvelu sekä saunatilat edustustilaisuuksia varten. Kiinteistö on hyvin saavutettavissa sekä omalla autolla että julkisilla liikennevälineillä.

Kiinteistöllä on BREEAM In-use -ympäristösertifikaatti luokituksella Good.

Havainnekuvat ovat taiteilijan ehdotuksia tilojen sisustuksesta. Suunnittelemme tilojen lopullisen toteutuksen aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Tässä kohteessa sinulla on erityisen hyvät mahdollisuudet vaikuttaa tilaratkaisuihin toivotpa sitten avointa tilaa tai rauhallisia työskentelysoppia.

Valimotie 9-11 tarjoaa muunneltavia, moderneja ja valoisia toimistotiloja yrityksille. Kiinteistössä on suosittu lounasravintola, catering- ja kokouspalvelut, aulapalvelu sekä saunatilat edustustilaisuuksia varten. Kiinteistö on hyvin saavutettavissa sekä omalla autolla että julkisilla liikennevälineillä.

Kiinteistöllä on BREEAM In-use -ympäristösertifikaatti luokituksella Good.

Palvelut ja yhteydet

Pitäjänmäen vilkas toimistokeskittymä tarjoaa yrityksille monipuolisia palveluja. Hyvien julkisten liikenneyhteyksien ansiosta Helsingin keskustaankin pääsee vain vartissa.

Juna-asemalle on noin 450 metrin matka. Lähimmät bussipysäkit sijaitsevat 200 metrin päässä, samoin tuleva pikaraitiotie. Hyvät yhteydet myös autolla Vihdintietä, Turun moottoritietä ja Kehä I:stä pitkin.

Kiinteistössä on aulapalvelu, kokous- ja catering-palvelut, hiljattain uudistettu lounasravintola ja edustussauna.

Lähellä on mm. useita lounasravintoloita, ruokakauppoja ja Taitotalon kongressikeskus. Talon alakerrassa on fysioterapia- ja pt-palveluita tarjoava kuntosali.

Vapaat tilat (4)

-
loading

Vapaat tilat (4)

Kiinnostuitko?

Jätä tästä kiinteistöpäällikölle yhteydenottopyyntö.


Hyväksyn tietojeni käytön sivuston tietosuojakäytännön mukaisesti.