Lapinlahdenkatu 1 AB

Lapinlahdenkatu 1 AB, 00100 HELSINKI
Tyylikäs 1907 vuoden Selim A. Lindqvistin suunnittelema pääkonttoritasoinen kiinteistö sijaitsee erinomaisella paikalla Helsingin Kampissa, Telkän korttelissa. Jugendrakennuksessa on korkeat huoneet, avotoimistotilaa ja moderni jäähdytys. Talon monipuoliset palvelut kuten oma lounasravintola ovat yrityksesi tukena. Kiinteistöstä on suora hissiyhteys Kampin luolastoihin, joista pääsy mm. Kampin kauppakeskukseen, rautatieasemalle, Forumiin ja Stockmannille.

Kiinteistön palvelut

Auditorio
Aulapalvelu
Kokoustiloja
Ravintola
Catering
Parkkihalli
Pyöräpaikkoja
Kuntosali

Keskustan palveluiden kainalossa

Alueella on monipuoliset ravintola- ja kahvilapalvelut. Kampin metroasema sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä, ja Helsingin rautatieasemallekin on vain noin 800 metrin matka. Kiinteistöstä on suora yhteys Kampin parkkihalliin.

Kahden talon edut

Toimistotiloja on mahdollista vuokrata kahdesta rakennuksesta: Lapinlahdenkatu 1 A-B:stä ja Lapinlahdenkatu 1 C:stä. Rakennusten tilat voi myös yhdistää. C-talo on peruskorjattu vuonna 2013. Samana vuonna uusittiin myös molempien talojen julkisivut. Kiinteistöllä on BREEAM-sertifikaatti luokituksella Good.

Etsitkö toimitilaa Helsingistä?

Varman vuokratoimistotiloja sijaitsee niin Helsingin keskustan historiallisissa kiinteistöissä kuin moderneissa toimistokohteissakin. Helsingin keskustan toimistokiinteistöt sopivat julkisia liikennevälineitä arvostaville yrityksille, jotka kaipaavat näkyvää sijaintia ja monipuolisia palveluita. Autoilijoiden hyvin saavutettavissa ovat erityisesti toimitilamme Pitäjänmäellä ja Ruoholahdessa. Myös uudiskohteemme Kalasataman kampus sijaitsee erinomaisten julkisten liikenneyhteyksien varrella aivan kauppakeskus REDIn vieressä.

Katso kaikki Helsingin vapaat toimitilat