Lönnrotinkatu 12

Lönnrotinkatu 12, 00120 HELSINKI
Lönnrotinkatu 12 on Helsingin Kampin ja Punavuoren läheisyydessä sijaitseva asuinkiinteistö, jonka kivijalassa on liiketiloja ja kellarissa vuokrattavia varastotiloja. Se on valmistunut 1992. Se sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin keskustan tuntumassa. Kohteen välityksestä vastaa Colliers.

Liiketilat Punavuori

Helsingin Punavuori on erinomainen valinta yrityksille, jotka etsivät uutta liiketilaa kaupungin sydämestä. Tämä houkutteleva kaupunginosa tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän kulttuuria ja liiketoimintamahdollisuuksia, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon monenlaisille yrityksille.

Punavuori tunnetaan trendikkäästä ilmapiiristään ja monipuolisesta kulttuuristaan. Alueella on runsaasti taidegallerioita, design-kauppoja ja kahviloita, mikä houkuttelee niin luovia aloja kuin perinteisempiä yrityksiäkin. Eläväinen Punavuori tarjoaa yrityksille mahdollisuuden tavoittaa laajan asiakaskunnan.

Yksi Punavuoren suurista eduista on sen keskeinen sijainti. Kaupungin ydinkeskusta on kävelyetäisyydellä, ja alueella on hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Punavuoren läheisyydessä sijaitsee useita metro- ja bussipysäkkejä, mikä tekee asiakkaiden ja työntekijöiden liikkumisesta helppoa.

Liiketilojen suhteen Punavuori tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja, kuten viehättäviä vanhoja kiinteistöjä ja moderneja liikehuoneistoja. Riippumatta siitä, etsitkö toimistoa, liiketilaa tai varastotilaa, Punavuori voi täyttää yrityksesi tarpeet. Alueella on myös useita palveluita, kuten ravintoloita ja hotelleja, jotka palvelevat niin yrityksiä kuin niiden asiakkaitakin.

Kaiken kaikkiaan Punavuori on paikka, joka heijastaa Helsingin kaupungin sykkivää sydäntä ja tarjoaa yrityksille mahdollisuuden menestyä ainutlaatuisessa ympäristössä. Jos etsit liiketilaa, joka yhdistää liiketoiminnan mahdollisuudet ja kulttuurin rikkauden, Punavuori on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen vaihtoehto.

Etsitkö toimitilaa Helsingistä?

Varman vuokratoimistotiloja sijaitsee niin Helsingin keskustan historiallisissa kiinteistöissä kuin moderneissa toimistokohteissakin. Helsingin keskustan toimistokiinteistöt sopivat julkisia liikennevälineitä arvostaville yrityksille, jotka kaipaavat näkyvää sijaintia ja monipuolisia palveluita. Autoilijoiden hyvin saavutettavissa ovat erityisesti toimitilamme Pitäjänmäellä ja Ruoholahdessa. Myös uudiskohteemme Kalasataman kampus sijaitsee erinomaisten julkisten liikenneyhteyksien varrella aivan kauppakeskus REDIn vieressä.

Katso kaikki Helsingin vapaat toimitilat