Myllyhaantie 6

Myllyhaantie 6, 33960 PIRKKALA
Myllyhaantien vuonna 2009 rakennettu toimistokiinteistö sijaitsee Pirkkalan Hongistossa. Kiinteistö tarjoaa siistiä toimistotilaa Pirkkalassa, lähellä Tampere-Pirkkalan lentoasemaa. Tampereen keskustaan on noin 20 minuutin ajomatka.

Kiinteistön palvelut

Ravintola
Kokoustiloja
Parkkipaikkoja
Sähköauton lataus

Kiinteistön ominaisuuksia

Rakennusvuosi 2008
Kerroksia 2
Parkkipaikkoja pihamaalla runsaasti paikkoja

Alueen palvelut

Erinomaiset liikenneyhteydet autolla
Bussipysäkki kävelymatkan päässä
Pirkkala 4 km | Tampereen keskusta 16 km
Tampere-Pirkkalan lentoasema 2 km

Kustannustehokasta toimitilaa ajomatkan päässä keskustasta

Myllyhaantien toimistokiinteistö sijaitsee Pirkkalan Hongistossa, noin neljän kilometrin päässä Pirkkalan keskustasta. Kiinteistö on valmistunut vuonna 2009, ja se tarjoaa laadukkaat ja valoisat toimistotilat. Rakennuksessa toimii ravintola Mylly, josta on mahdollista vuokrata myös kokoustiloja. Kiinteistön pihalla on runsaasti pysäköintitilaa. Bussipysäkki sijaitsee kävelymatkan päässä kiinteistöstä. Hongistosta on noin 20 minuutin ajomatka Tampereen ydinkeskustaan.

Etsitkö toimitilaa Tampereelta?

Varman vuokrattavat toimistotilat sijaitsevat Tampereen keskusta-alueella hyvien liikenneyhteyksien varrella. Näistä suurimpana Finlaysonin historiallinen teollisuusalue on yksi Tampereen keskustan merkittävimmistä, tunnetuimmista ja moderneimmista työskentely-ympäristöistä. Kaikki Tampereella sijaitsevat toimistotilamme ovat hyvin muunneltavissa yrityksesi tarpeisiin.

Katso kaikki Tampereen vapaat toimitilat