Liiketilan vuokraus: 7 mahdollisuutta, jotka uusi liiketila tarjoaa yrityksellesi

Vuokrattavat liiketilat ovat monen yrityksen elinehto, ja ne usein määrittävät liiketoiminnan kannattavuuden. Siksi liiketilan vuokraukseen kannattaa panostaa niin ajallisesti kuin rahallisesti. Vaikka liiketilan vuokraus voi olla työläs prosessi, se tarjoaa samalla monia uusia mahdollisuuksia liiketoimintasi kehittämiseen. Tässä artikkelissa käymme läpi seitsemän mahdollisuutta, jotka uusi liiketila voi tarjota yrityksellesi. Lisäksi kuulet asiantuntijoidemme vinkit sopivan liiketilan valitsemiseksi.

Uusi liiketila tarjoaa yritykselle monia mahdollisuuksia

Uudella liiketilalla voi olla suuri vaikutus yrityksesi toiminnalle ja kannattavuudelle. Vuokraamalla uudet liiketilat mahdollistat muun muassa nämä seitsemän asiaa:

1. Anna yrityksesi kasvaa uusiin mittoihin isommissa tiloissa.

Onko haaveissasi liiketoiminnan laajentaminen, mutta kasvu tuntuu pysähtyneen paikoilleen? Yksi merkittävimmistä tekijöistä liiketoiminnan kasvun kannalta on oikeanlaiset, kasvua tukevat liiketilat. Kun liiketilat on valittu yrityksen tarpeet ja kasvutavoitteet huomioiden, yrityksen on helpompaa ja luontevampaa lähteä kasvattamaan toimintaansa tavoitteita kohti.

2. Säästä kustannuksissa aiempaa kompaktimmissa tiloissa.

Uudet liiketilat voivat mahdollistaa yrityksellesi aiempaa tehokkaamman tilan käytön sekä pienemmät kustannukset. Kompaktit liiketilat voivatkin tarjota erinomaisen mahdollisuuden liiketoiminnan kannattavuuden kasvattamiseksi.

3. Muokkaa työskentely- ja yrityskulttuuria tukemaan paremmin kehitystänne.

Liiketilat vaikuttavat suurelta osin työskentely- ja yrityskulttuuriin sekä siihen, millaiseksi asiakkaanne kokevat yrityksenne. Uuden liiketilan vuokraus tarjoaa hyvän tilaisuuden kysyä työntekijöiltä ja asiakkailta, millainen tila palvelisi parhaiten heidän tarpeitaan ja loisi parhaan mahdollisen työskentely- tai asiointikokemuksen.

4. Siirrä yrityksesi sijainti toiveitanne vastaavaan kiinteistöön.

Varmalla on liiketiloja Suomen suurimpien kaupunkien keskustoissa sekä suosituimmissa kauppa- ja liikekeskuksissa. Laajasta valikoimastamme löydät takuulla yrityksellenne sopivat vuokrattavat liiketilat toiveidenne mukaisesta kiinteistöstä. Tutustu vapaisiin liiketiloihin.

5. Hakeudu lähemmäs muita saman toimialan yrityksiä ja hyödy synergioista.

Samassa kiinteistössä olevat saman toimialan yritykset tarjoavat toisilleen synergiaetua, jota ei muualla ole saatavilla. Esimerkiksi lähekkäin sijaitsevat pienet kivijalkamyymälät voivat houkutella paikalle samanhenkisiä asiakkaita, jotka vierailevat yhdellä kertaa useammassa myymälässä. Tutustu Arabia135-kortteliin.

6. Muokkaa liiketilan ilmettä brändiinne sopivaksi.

Uuden liiketilan vuokraus tarjoaa yrityksellenne erinomaisen mahdollisuuden uudelleenbrändäykselle ja/tai liiketilan ilmeen muokkaamiselle brändiinne sopivaksi. Vuokratessasi liiketilat Varmalta pääset aina keskustelemaan mahdollisista muutostöistä ennen vuokrasopimuksen tekoa.

7. Vaihda vuokranantajaa vastuulliseen, mutkattomaan ja kotimaiseen yritykseen.

Uuden liiketilan vuokraus mahdollistaa samalla myös vuokranantajan vaihtamisen kotimaiseen yritykseen, kuten Varmaan. Varma on vastuullinen kotimainen toimija, joka panostaa kiinteistöjen energiatehokkuuteen sekä suoraviivaiseen palveluun. Kun vuokraat liiketilat Varmalta, saat takuulla toiveidenne mukaiset tilat ja mutkatonta palvelua!

 

Mikä uuden liiketilan tarjoamista mahdollisuuksista vastaa parhaiten sinun organisaatiosi tarpeisiin? Me Varmassa autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Ota yhteyttä

Etsitkö tietoa toimitilojen vuokrauksesta? Lue: Vapaat toimitilat – näin pääset liikkeelle, kun etsit vapaita toimitiloja

Näin valitset vuokrattavat liiketilat

Valitse liiketilan sijainti, joka palvelee parhaiten yrityksesi ja asiakkaidesi tarpeita

Uusia liiketiloja vuokratessa on monia asioita, jotka tulee huomioida. Siksi tilojen valitseminen voi osoittautua työlääksi prosessiksi. Helpottaaksesi työtäsi, listasimme alle kaksi tärkeintä asiaa vuokrattavia tiloja valitessa sekä neljä syytä vuokrata liiketilat Varmalta.

Liiketilat ovat tyypillisesti asuin- ja toimistorakennuksien katutasossa tai kauppa- ja liikekeskuksissa. Liiketilan vuokrauksessa usein tärkein huomioitava asia onkin liiketilan sijainti. Liiketilan sijainnilla on suora yhteys liiketoiminnan kannattavuuteen.

Hyvä sijainti ei kuitenkaan tarkoita kaikille samaa; yhdelle on olennaista kaupunkikeskustan sijainti kävelyreittien ja julkisen liikenteen varrelle, kun taas toiselle runsas autopaikkojen määrä kiinteistön pihapiirissä, nopeat liikenneyhteydet sekä kauppakeskusmainen ympäristö ovat kannattavan liiketoiminnan edellytyksiä.

Pohdi, millainen liiketila ja ympäristö palvelisivat parhaiten yrityksesi ja asiakkaidesi tarpeita.

Kun harkitset liiketilan vuokrausta, pohdi aluksi millainen liiketila ja ympäristö palvelisivat parhaiten yrityksesi ja asiakkaidesi tarpeita. Varman liiketilavalikoimasta löydät vuokrattavat liiketilat Suomen suurimmista kaupungeista niin keskustoista kuin kauppakeskuksista. Kerro meille, millainen sijainti sinua erityisesti kiinnostaa, niin Asset Managerimme tutustuttavat sinut vapaana oleviin liiketiloihimme!

Ota yhteyttä

Lue myös: Onko toimitilasi vuokrasopimus päättymässä 2 vuoden sisällä? Nyt on oikea aika miettiä nämä 4 asiaa

Valitse vastuulliset liiketilat – Varma huomioi kestävät periaatteet rakennuksen koko elinkaaren ajalla

Toinen merkittävä asia vuokrattavia liiketiloja valitessa on vastuullisuus ja energiatehokkuus. Lähes puolet Suomen hiilijalanjäljestä syntyy rakennuksista. Siksi me Varmassa investoimme toimitiloihin, jotka tukevat paitsi yritystoimintaasi myös ympäristötavoitteitasi. Tavoitteenamme on, että vuoteen 2025 mennessä kaikkien kiinteistöjemme sähkö on päästötöntä.

Tavoitteenamme on, että vuoteen 2025 mennessä kaikkien kiinteistöjemme sähkö on päästötöntä.

Kiinteistöjen vastuullinen kehittäminen, energiatehokkaiden ratkaisujen hyödyntäminen sekä kiertotalousajattelu ovat Varman vastuullisen kiinteistöliiketoiminnan ytimessä. Vastuullisuus tulee esiin kiinteistöliiketoiminnan jokaisella osa-alueella: vuokraus- ja ylläpitotoiminnassa, kiinteistöinvestoinneissa ja rakentamisessa.

Jo yli 50 kiinteistöllämme on BREEAM-ympäristösertifikaatti, joka arvioi muun muassa kiinteistön energiatehokkuutta sekä jätteiden lajittelu- ja kierrätysmahdollisuuksia. Lisäksi Varma on osallistunut GRESB-arviointiin (Global Real Estate Sustainability Benchmark), jota käytetään globaalisti kiinteistö-, infra- ja sijoitusvarojen vastuullisuuden viitekehyksenä.

Lue lisää Varman kiinteistöjen vastuullisuudesta

4 syytä vuokrata vapaat liiketilat Varmalta

  1. Omistamme kaikki vuokraamamme liiketilat. Koska omistamme kiinteistöt itse, haluamme myös pitää ne hyvässä kunnossa. Hyväkuntoiset, peruskorjatut ja siistit tilat ovat sekä meidän että asiakkaidemme etu.
  2. Asiakkaanamme saat henkilökohtaista palvelua matalalla kynnyksellä. Neuvottelet vuokrasopimuksesi suoraan Asset Managerin kanssa, joka toimii yhteyshenkilönäsi koko vuokrasopimuskauden ajan.
  3. Kommunikointimme on suoraviivaista ja päätöksentekomme nopeaa. Tilamuutoksiin ja vuokran hintoihin liittyvissä kysymyksissä Asset Managerimme vastaavat sinulle suoraan – meillä sinun ei tarvitse odottaa usean eri tahon hyväksyntää. Jos mieleisesi liiketila on jo vapaana, saamme vuokrasopimukset kuntoon ja tilan käyttöösi tarvittaessa hyvinkin ripeästi.
  4. Varma on vastuullinen toimija, joka panostaa kiinteistöjen energiatehokkuuteen elinkaaren kaikissa vaiheissa. BREEAM-ympäristösertifikaatti antaa vuokralaisillemme aidon mahdollisuuden vertailla eri kiinteistöjen ympäristövaikutuksia. Kiinteistösijoitustoimintamme on pitkäjänteistä työtä ja toimintamme keskiössä ovat pitkän aikavälin investoinnit.

Tutustu Varman vapaisiin liiketiloihin

Lukuvinkki: Varman asiakkaat toimitilavuokrauksen tyytyväisimpiä myös vuonna 2022 – aktiivisten suosittelijoiden määrä kasvanut entisestään

Liiketilan vuokraus – näin vapaan liiketilan vuokrausprosessi etenee

1. Ota yhteyttä

Kun olet kiinnostunut liiketilavuokrauksesta, ota meihin yhteyttä lomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla.

2. Tarjoamme tarpeisiisi sopivia vapaita liiketiloja

Asset Managerimme ottaa sinuun yhteyttä, kartoittaa tilan tarpeesi ja ehdottaa sopivia liiketilavaihtoehtoja.

3. Tutustu liiketiloihin

Tutustu potentiaalisimpiin kohteisiin paikan päällä – eri tilat tuntuvat erilaisilta!

4. Allekirjoita vuokrasopimus

Neuvottele vuokrasopimus kuntoon Asset Managerin kanssa: liiketilan vuokraan vaikuttavat tilan lisäksi myös vuokra-aika ja tiloissa tehtävät muutostyöt.

5. Teemme tilaan suunnitellut muutostyöt

Sopimusten allekirjoittamisen jälkeen teemme yhdessä suunnitellut muutokset liiketilan sisustukseen ja tilajakoon.

6. Pääset muuttamaan sovitussa aikataulussa

Vuokraamasi tila on käytössäsi sovitusta päivästä alkaen ja sinulle jo tuttu Asset Manager toimii yhteyshenkilönäsi Varmalle myös vuokra-aikana.

 

Ota yhteyttä

Etkö löytänyt tarpeisiisi sopivaa, vapaata liiketilaa verkkosivuiltamme? Ota silti yhteyttä!

Vaikka verkkosivuillamme ei olisi juuri nyt tarpeisiinne sopivaa vuokraliiketilaa, suosittelemme silti ottamaan meihin yhteyttä. Asset Managerimme osaavat kertoa vapautuuko sopivalla aikataululla tiloja, joita emme vielä ole lisänneet verkkosivuillemme.

Kuulemme mielellämme tilantarpeistasi jo hyvissä ajoin, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä, kun toiveitasi vastaava liiketila on vapautumassa ja vuokrattavissa.

Ota yhteyttä

Voisit olla kiinnostunut myös näistä