Lapinlahdenkatu 1 C

Lapinlahdenkatu 1 C, 00180 HELSINKI
Tyylikäs 2013 peruskorjattu kiinteistö sijaitsee erinomaisella paikalla Helsingin Kampissa. Tämän sekä viereisen A-B-talon monipuoliset palvelut ovat yrityksesi tukena. Tule tutustumaan! Rakennuksella on BREEAM in-use -ympäristösertifikaatti arvosanalla Very Good.

Kiinteistön palvelut

Aulapalvelu
Kokoustiloja
Kuntosali
Ravintola
Saunaosasto
Sosiaalitilat
Parkkihalli
Sähköauton lataus
Sisäpaikkoja pyörille
Ravintola, kokoustilat, saunaosasto ja aulapalvelu viereisen 1 A-B -rakennuksen puolella.

Kiinteistön ominaisuuksia

Kerroksia 7
Vastuullisuus Päästötön lämpö ja sähkö
Ympäristösertifikaatti BREEAM Good
Rakennusvuosi 1971
Peruskorjattu 2013

Alueen palvelut

Helsingin rautatieasema 800 m
Kampintorin raitiovaunupysäkki 180 m
Kampin bussiasema 450 m
Kampin metroasema 450 m
Kampin kauppakeskus 450 m
Hietalahden kauppahalli 500 m

Keskustan palveluiden äärellä

Alueella on monipuoliset ravintola- ja kahvilapalvelut. Kampin metroasema sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä, ja Helsingin rautatieasemallekin on vain noin 800 metrin matka. Kiinteistöstä on suora yhteys Kampin parkkihalliin. Toimistotiloja on mahdollista vuokrata kahdesta rakennuksesta: Lapinlahdenkatu 1 A-B:stä ja Lapinlahdenkatu 1 C:stä. Rakennusten tilat on mahdollista myös yhdistää. A-B-talossa sijaitsee henkilöstöravintola (kuvassa) catering-palveluineen, runsaasti vuokrattavia neuvottelutiloja ja edustussauna.

Etsitkö toimitilaa Helsingistä?

Varman vuokratoimistotiloja sijaitsee niin Helsingin keskustan historiallisissa kiinteistöissä kuin moderneissa toimistokohteissakin. Helsingin keskustan toimistokiinteistöt sopivat julkisia liikennevälineitä arvostaville yrityksille, jotka kaipaavat näkyvää sijaintia ja monipuolisia palveluita. Autoilijoiden hyvin saavutettavissa ovat erityisesti toimitilamme Pitäjänmäellä ja Ruoholahdessa. Myös uudiskohteemme Kalasataman kampus sijaitsee erinomaisten julkisten liikenneyhteyksien varrella aivan kauppakeskus REDIn vieressä.

Katso kaikki Helsingin vapaat toimitilat