Uusikumpu Business Park

Vuoritontuntie 22 / Vuoritontunkuja 6, 02200 ESPOO
Espoon Niittykummusta on kasvanut moderni metrokeskus, ja Uusikumpu Business Park sijaitsee vain viiden minuutin kävelymatkan päässä metroasemalta. Niittykumpu on helposti saavutettavissa metron lisäksi myös autolla ja bussilla. Lentokentältä ja Helsingin keskustasta on vain 20 minuutin ajomatka. Kauppakeskus Niitty palveluineen sijaitsee aivan vieressä. Rakennukset on BREEAM In-Use ympäristösertifioitu arvosanoin Excellent (B-talo) ja Very Good (talot C-D).

Kiinteistön palvelut

Ravintola
Kuntosali
Kokoustiloja
Sosiaalitilat
Parkkipaikkoja
Sähköauton lataus
Lounasravintola ja kokoustiloja Vuoritontuntie 22 -rakennuksessa, kuntosali sosiaalitiloineen Vuoritontunkuja 6 -rakennuksessa.

Kiinteistön ominaisuuksia

Ympäristösertifikaatti BREEAM In-Use Excellent/Very Good
C-talo remontoitu 2018
D-talo remontoitu 2008

Alueen palvelut

Niittykummun metroasema 700 m
Lähellä useita bussipysäkkejä
Kehä II ja Länsiväylä vieressä
Kauppakeskus Iso-Omena 2,5 km

Kampusmainen businesskeskittymä

Uusikumpu Business Park tarjoaa joustavat ja ekotehokkaat toimitilat urbaanissa ja kampusmaisessa ympäristössä. Toimitilat voidaan räätälöidä yrityksesi tarpeiden mukaan. Kokonaisuus tarjoaa myös erinomaiset verkostoitumismahdollisuudet yrityksille ja palveluntarjoajille.

Edellytykset hyvään toimistoelämään

Uusikummun sydän on Kuura, josta löytyy laadukas ravintola jopa 300 hengelle sekä nykyaikainen kuntosali. Molemmista rakennuksista löytyvät omat aulapalvelut ja kokousmaailmat erillisine saunakabinetteineen. Piha-alueella on hyvin pysäköintipaikkoja. Niittykummun alue on hyvin saavutettavissa myös julkisilla liikennevälineillä.

Toimitilat Niittykumpu

Uusikumpu on osa Espoon nopeasti kasvavaa aluetta, Niittykumpua, joka tarjoaa yrityksille erinomaisen ympäristön toimitilan etsintään.  Alueella toimii monia eri alojen yrityksiä, mikä edistää verkostoitumista ja yhteistyötä. 

Niittykummun vahvuuksiin kuuluvat sijainti ja liikenneyhteydet. Alueella on hyvät kulkuyhteydet niin julkisilla liikennevälineillä kuin omalla autolla liikkuville. Espoon vilkkaat keskukset mm. Matinkylä ja Tapiola ovat lähellä, ja Helsingin keskustaan pääsee nopeasti metrolla. Tämä tekee Niittykummusta houkuttelevan vaihtoehdon yrityksille, jotka haluavat olla lähellä pääkaupunkiseudun keskeisiä alueita.

Uusikummusta löydät moderneja toimistotiloja, jotka muokataan vastaamaan yrityksesi tarpeita. Alueella on myös useita kauppoja, ravintoloita ja muita palveluita, jotka tekevät työarjesta sujuvaa ja mukavaa.

Kaiken kaikkiaan Niittykumpu on kaupunginosa, joka tarjoaa yrityksille mahdollisuuden kasvaa ja menestyä modernissa ympäristössä. Jos etsit toimitilaa, joka yhdistää kasvumahdollisuudet, hyvät liikenneyhteydet ja monipuolisen palveluvalikoiman, Niittykumpu on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen vaihtoehto.

Etsitkö toimitilaa Espoosta?

Varman modernit toimistokiinteistöt Espoossa sijaitsevat Niittykummussa, Leppävaarassa ja Keilaniemessä. Espoon toimitilakiinteistöjen määrä on jatkuvassa kasvussa ja tärkeinä teemoina uusissa kiinteistöhankkeissamme ovat vastuullisuus ja yhteisöllisyys. Tämän hetken yksi merkittäviä Espoolaisia rakennushankkeitamme on arkkitehtonisesti vaikuttava Keilaniemen Portti. Erinomaisia liikenneyhteyksiä ja palveluita etsivien kannattaa tutustua Leppävaaran kohteisiimme OOPS'iin ja Panorama Toweriin.

Katso kaikki Espoon vapaat toimitilat