Uusikumpu Business Park

Vuoritontuntie 22 / Vuoritontunkuja 6, 02200 Espoo
Espoon Niittykummusta on kasvanut moderni metrokeskus, ja vain viiden minuutin kävelymatkan päässä metroasemalta tavoitat näppärästi business parkit Uusikummun Aarnin ja Kuuran. Niittykumpu on helposti saavutettavissa metron lisäksi myös autolla. Lentokentältä ja Helsingin keskustasta on vain 20 minuutin ajomatka. Kauppakeskus Niitty palveluineen sijaitsee aivan vieressä.

Kiinteistön palvelut

Ravintola
Kuntosali
Kokoustiloja
Sosiaalitilat
Parkkipaikkoja
Sähköauton lataus
Lounasravintola ja kokoustiloja Vuoritontuntie 22 -rakennuksessa, kuntosali sosiaalitiloineen Vuoritontunkuja 6 -rakennuksessa.

Alueen palvelut

Niittykummun metroasema 700 m
Lähellä useita bussipysäkkejä
Kehä II ja Länsiväylä vieressä
Kauppakeskus Iso-Omena 2,5 km

Kampusmainen businesskeskittymä

Uusikumpu Business Park tarjoaa joustavat ja ekotehokkaat toimitilat urbaanissa ja kampusmaisessa ympäristössä. Toimitilat voidaan räätälöidä yrityksesi tarpeiden mukaan. Kokonaisuus tarjoaa myös erinomaiset verkostoitumismahdollisuudet yrityksille ja palveluntarjoajille.

Edellytykset hyvään toimistoelämään

Uusikummun sydän on Kuura, josta löytyy laadukas ravintola jopa 300 hengelle sekä nykyaikainen kuntosali. Molemmista rakennuksista löytyvät omat aulapalvelut ja kokousmaailmat erillisine saunakabinetteineen. Piha-alueella on hyvin pysäköintipaikkoja. Niittykummun alue on hyvin saavutettavissa myös julkisilla liikennevälineillä.